Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri | Sayfa 11 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

Şöyle açıklayayım, BMC'ler uzun zamandır İkitelli garajında çalışıyor. Karşıda bir kaç tane hatta göründüler ilk başlarda ve daha sonrasında İkitelli garajında sabit kaldılar. Eğer bir garaj değişimi olacaksa İkitelli Garajındaki BMC'ler gitmeden garaj değişimi olacağını düşünmüyorum. Sadece araç gelir karşıya araç gitmez o kadar. Ayrıca hoşbuldum :) İyi forumlar dilerim :)
Ama burda unuttuğun şöyle bi şey var yeni bi garaj açılıyor ve bu garaja araç lazım.Bu durumun İkitelli’deki BMC’lerle alakası yok.Yani şundan dolayı yok.BMC’ler garaj değiştirmediği sürece garaj değişikliği olmaz dediğin için.Yoksa BMC’ler bile gelebilir Kayabaşı garajına.👍

Herkese iyi geceler diliyorum.

Ama burda unuttuğun şöyle bi şey var yeni bi garaj açılıyor ve bu garaja araç lazım.Bu durumun İkitelli’deki BMC’lerle alakası yok.Yani şundan dolayı yok.BMC’ler garaj değiştirmediği sürece garaj değişikliği olmaz dediğin için.Yoksa BMC’ler bile gelebilir Kayabaşı garajına.👍

Sürpriz yapıp Akia bile getirebilirler. En son Cebeci garajı açılışına Akia'lar gelmişti.

Giderse benim işime gelir açıkçası 😅 Benim bölgemde çok fazla çalıştılar zamanında, şimdilerde ise yerini Akia'lara bırakmış durumda :D

Dün gece Sultangazi'den İkitelli'ye gelen 15 Otokar sistemde hala Sultangazi olarak görünüyor. Çoğu Giyimkent hatlarında.

O2208 ise diğerlerinden farklı olarak 146M hattına gönderilmiş. Bu hatta Sultangazi araç veriyor muydu?

Muhtemelen bu araçlar Sultangazi'nin kapasitesi dolduğu için Sultangazi'ye bağlı olarak İkitelli'de yatacaklar. Aynı Gürpınar'daki araçlar gibi.

Dün gece Sultangazi'den İkitelli'ye gelen 15 Otokar sistemde hala Sultangazi olarak görünüyor. Çoğu Giyimkent hatlarında.

O2208 ise diğerlerinden farklı olarak 146M hattına gönderilmiş. Bu hatta Sultangazi araç veriyor muydu?

Muhtemelen bu araçlar Sultangazi'nin kapasitesi dolduğu için Sultangazi'ye bağlı olarak İkitelli'de yatacaklar. Aynı Gürpınar'daki araçlar gibi.
Akialar da öyle hala topkapı garajına bağlı gözüküyor fakat bir kısmı İkitellide yatıyor. Bir kısmı İkitelli hatlarına da veriyor 89F gibi

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.