Kapasitesi dolu nasıl alacak ki içeriİkitelli garajında otokar laneti var galiba 942 tane var ver 42 sini nolacak![]()

Kapasitesi dolu nasıl alacak ki içeriİkitelli garajında otokar laneti var galiba 942 tane var ver 42 sini nolacak![]()
Esenyurttan çıksa ödül verilmeli o kadar yolcuyla. Küçükçekmece Marmara'yı göremez146 hattında Solo Karsan. Ring çalışmayı bırakın bir kenara, Bakırköy'e gelemeden yolda kalır.
Hadi diyelim Otokarların tabela kodlaması yapılacağı için geldiler.(Ki hiç böyle düşünmüyorum.) Conectolar niye geldi peki diye soru sorulur.Merhaba, forumdaki ilk mesajımı yazmaktayım an itibariyle! Bu akşam yada gece yaşanan bazı araç değişimleri hakkında yorum yapmak isterim. Bugünkü araç değişimleri yüksek ihtimalle Sultangazi garajının kapasitesinin dolduğunu göstermektedir. Yada Yunus ile olan araç değişimi sonrası son bakımları ve tabela kodlaması yapılıp Yunus garajına gönderilmesi yapılmakta.
Tahminim bu yönde. Sultangazi son zamanlarda çok büyük bir garaja sahip oldu. Araç kapasitesini aştığını düşünüyorum. Ben açıkçası İkitellideki BMC marka araçlar garaj değişmeden Otokar gelmesini beklemiyorum. Gelirse de yanıldığımı kabul ederimHadi diyelim Otokarların tabela kodlaması yapılacağı için geldiler.(Ki hiç böyle düşünmüyorum.) Conectolar niye geldi peki diye soru sorulur.
Daha önceden de dediğim gibi Kayabaşı garajına hazırlık yapılıyor.
Orası İETT’nin bileceği bir iş. Ama evet, yeni garaj değişimi olursa geçebilirler. %50 ihtimal veriyorum.Otokarlar geri yunusa mı geçecek yani
Bir de BMC'lerin 8 yıllık bakım sözleşmesi doldu karşıya geçerler mi , @TheBusSpotting
Bizimkiler de tahmin zaten.Yanılınca suçlu olmuyoruz.Çok da güzel belirttin fikrini ama ben anlamadım BMC’ler nereye geçmeden Otokar geçmesini beklemiyorsun.Tahminim bu yönde. Sultangazi son zamanlarda çok büyük bir garaja sahip oldu. Ben açıkçası İkitellideki BMC marka araçlar geçmeden Otokar gelmesini beklemiyorum. Gelirse de yanıldığımı kabul ederim
Bir ihtimal Kurtköy Garajı'na BMC'leri gönderip oradan İkitelli'ye Otokar'ları geçirebilirlerOrası İETT’nin bileceği bir iş. Ama evet, yeni garaj değişimi olursa geçebilirler. %50 ihtimal veriyorum.
Şöyle açıklayayım, BMC'ler uzun zamandır İkitelli garajında çalışıyor. Karşıda bir kaç tane hatta göründüler ilk başlarda ve daha sonrasında İkitelli garajında sabit kaldılar. Eğer bir garaj değişimi olacaksa İkitelli Garajındaki BMC'ler gitmeden garaj değişimi olacağını düşünmüyorum. Sadece araç gelir karşıya araç gitmez o kadar. Ayrıca hoşbuldumBizimkiler de tahmin zaten.Yanılınca suçlu olmuyoruz.Çok da güzel belirttin fikrini ama ben anlamadım BMC’ler nereye geçmeden Otokar geçmesini beklemiyorsun.
Benim de tahminim yılbaşında açılacak Kayabaşı garajı için şimdiden karşı taraftaki fazla araçları bu tarafa yolladılar geri kalanları da yılbaşında garaj açılırken gelecek.Yani Kayabaşı garajına Otokarlar ve Conectolar geçeceğini düşünüyorum.Bu hazırlıklar da ona yönelik olduğunu düşünüyorum.Ben de yanılabilirim.Ayrıca siteye de hoşgeldin.Değerli fikirlerini hep paylaş.![]()
Bana kalırsa Şahinkaya garajına gönderilmesi lazım. Uzun zamandır çalışmayan solo Citaro ve körüklü Citarolar var.Bir ihtimal Kurtköy Garajı'na BMC'leri gönderip oradan karşıya Otokar'ları geçirebilirler
Citaro'ların artık dinlenmeye geçtiğini düşünüyorum, o yüzden Otokar gönderirler muhtemelen. Tabi yanılabilirim de belli olmaz.Bana kalırsa Şahinkaya garajına gönderilmesi lazım. Uzun zamandır çalışmayan solo Citaro ve körüklü Citarolar var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.