Doğru öyle yazması gerekiyor.Ben döneceklerini de sanmıyorum.Döneceklerse bile kış tarifesine dönüleceği zaman dönerler.Kısa zamanda normal hatlarda da görürüz bence.Bu Otokarlar Sultangazi'ye gelmediyse eğer Yunus yazması gerekmiyor mu?
Doğru öyle yazması gerekiyor.Ben döneceklerini de sanmıyorum.Döneceklerse bile kış tarifesine dönüleceği zaman dönerler.Kısa zamanda normal hatlarda da görürüz bence.Bu Otokarlar Sultangazi'ye gelmediyse eğer Yunus yazması gerekmiyor mu?
Eğer Sultangazi garajın şoförleri çalışıyorsa normaldir bence 2 ay önce bi şoförle konuşmuştum kendisi Sarıgazi garajında şoförmüş 1 günlüğüne Anadolu garajındaki Mercedes benz conecto g vermişler yani şöyle söyleyeyim garajda şoför eksikse başka garajdan şoför çekebiliyorlarmışYunus'a aitlerse THSS-YUNUS yazması gerekiyordu bence ama THSS-SULTANGAZİ yazıyor.
Orayı bulamıyorum zatenHayır orayla birleştirme Burası ayrı benim açtığım konu
Hayır o değil başka bir tane vardı
Aynı konu. İlk başlığı öyleydi Hatta "*Sadece* Garaj değiştiren İETT otobüsleri Lütfen"di ismiSadece Garaj değiştiren İett otobüsleri diye
Bende onu arıyordumAynı konu. İlk başlığı öyleydi Hatta "*Sadece* Garaj değiştiren İETT otobüsleri Lütfen"di ismi
Yeni ismini son geceki konuşmalardan sonra ben değiştirdim ve bu haline getirdim. Daha iyi oldu bu hali
Niye umutsuzluğa kapıldın Yasin.Geri gidenler mi oldu ? Bi yarın olsun bakalım.Gelen araçlara akşam 10 tahsis görevi de konulmuş bu arada.Madem bu araçlar günlük bir etkinlik için geldiler, bu sabah da gönderilebilirlerdi. Dün gün boyunca Sultangazi Garajı'nda yattıkları için doğal olarak bir garaj değişikliği var sandık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.