Belki eğitim aracı olarak da kullanılabilirler bir süre, öyle dönerler.
Eğer Sultangazi garajın şoförleri çalışıyorsa normaldir bence 2 ay önce bi şoförle konuşmuştum kendisi Sarıgazi garajında şoförmüş 1 günlüğüne Anadolu garajındaki Mercedes benz conecto g vermişler yani şöyle söyleyeyim garajda şoför eksikse başka garajdan şoför çekebiliyorlarmışYunus'a aitlerse THSS-YUNUS yazması gerekiyordu bence ama THSS-SULTANGAZİ yazıyor.
Niye umutsuzluğa kapıldın Yasin.Geri gidenler mi oldu ? Bi yarın olsun bakalım.Gelen araçlara akşam 10 tahsis görevi de konulmuş bu arada.Madem bu araçlar günlük bir etkinlik için geldiler, bu sabah da gönderilebilirlerdi. Dün gün boyunca Sultangazi Garajı'nda yattıkları için doğal olarak bir garaj değişikliği var sandık.
Hayırlısı olsun diyelim.Ne bileyim, gideceklerini hissediyorum. Ama bir etkinlik için gönderdikleri 14 araç biraz fazla.
O garajdan 20 tane aracın gelip hatlarda çalışmaya başlaması, sonra da bu 14 aracın Sultangazi'de yatması kafaları biraz karıştırdı.Yunus'tan gelip görevli olarak çalışan araçlardan biri olan O3189 arıza nedeniyle Sultangazi'ye geri dönmüş.
Burdaki durumda 2 garaj birden var.Hep Yunus garajından bahsediliyor da Anadolu garajından da Körüklüler geldi.Genelde etkinliği düzenleyen kuruluş neredeyse oradan araç verilir. Mesela Bayrampaşa Çeviğe Bayrampaşa'ya en yakın olan garajdan araç veriyorlardı. İstikametin neresi olduğu fark etmiyor.
Belki biri etkinlik içindir biri de takviyedir diyeceğim neden bir gecede böyle bir şey yapsınlarBurdaki durumda 2 garaj birden var.Hep Yunus garajından bahsediliyor da Anadolu garajından da Körüklüler geldi.
Akia ultra lf 18İett acilen 200 körüklü almalı ama 100 100 farklı markalar ihaleye alınmalı
200 az.150 adet Isuzu körüklü 150 adet de Conecto körüklü alınsın.İett acilen 200 körüklü almalı ama 100 100 farklı markalar ihaleye alınmalı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.