Belirli tarih var mı paylaşılan resmi şu tarihte açılacak diyeSanırım bu yeni araçlar daha sonradan Kayabaşı Garajı'na geçer.
Belirli tarih var mı paylaşılan resmi şu tarihte açılacak diyeSanırım bu yeni araçlar daha sonradan Kayabaşı Garajı'na geçer.
Şuan belirli tarih yok yılbaşından sonra açılabilirBelirli tarih var mı paylaşılan resmi şu tarihte açılacak diye
Yeni oldukları için gitmelerine ihtimal vermiyorum. Bmc ile olan (eğer bu doğruysa) 8 yıllık sözleşmenin süresi doluyor, bunlar gidebilir.Yunus’a da Akia’ları versinler.Yepisyeni arabalar yani.![]()
İlk zamanlarında gelmişlerdi ama sadece 500T hattında çalıştılar.Yunus’a da Akia’ları versinler.Yepisyeni arabalar yani.![]()
20 araç yerine Citaro gelsin, Yunus Garajı hatlarında Citaro görelim artıkYunus Garajı'ndan Sultangazi Garajı'na şu anlık 20 adet Otokar Kent gelmiştir. Bu araçlar O1164-O1183 arasıdır.
Citaro ihtimal olmuyor ki bence belli bi durum varken karışıklı getirseler daha iyi20 araç yerine Citaro gelsin, Yunus Garajı hatlarında Citaro görelim artık
Keşke diyorumSolo Citaroların ikitelli dönemleri![]()
Daha önce 2020'li yıllarda gelmişlerdi sanırım belki yine gelirler İETT'ye belli olmazKeşke diyorum![]()
Var işte Temsa Avenue LF CNG ler oradaDaha önce 2020'li yıllarda gelmişlerdi sanırım belki yine gelirler İETT'ye belli olmaz
Ayrıca İkitelli Garajında CNG bakım yeri yok mu neden hiç solo karsan yok. Yoksa eğer o kadar büyük garajda nasıl olmaz
Doğru o kadar umursamıyorum ki temsaları CNG'li olduklarını unutmuşumVar işte Temsa Avenue LF CNG ler orada
Bi dönem karsan sololar vardı ikitellide k1198-k1248 arası olması lazımDaha önce 2020'li yıllarda gelmişlerdi sanırım belki yine gelirler İETT'ye belli olmaz
Ayrıca İkitelli Garajında CNG bakım yeri yok mu neden hiç solo karsan yok. Yoksa eğer o kadar büyük garajda nasıl olmaz
Evet 89F'de çok bindim maalesef 2021 yılındaBi dönem karsan sololar vardı ikitellide k1198-k1248 arası olması lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.