Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karsanın 11-12 yıl önceki metrobüs tanıtım videosu. İzleyelim maziye dalalım azıcık. Eski İstanbulu görmek özlem yarattı. Acaba bu araçların metrobüste kullanılması mı bu kadar yıprattı
O-3176 ,O-3185 ve O-3189 Yunus garajından Cebeci garajına geçmiş görünüyor. Vercel'den kontrol ettiğimde.
Ancak garaj olarak halen yunus garajına bağlı olarak listelenmiştir.
Ben zaten körüklü olarak Conectoların geleceğini tahmin ediyordum da solo ne gelir diye düşünüyordum.O da Otokar olacak gibi.İnşAllah Akialar gelmez diyordum.
Böyle küçük garajlara bölüp her garajın kendi bölgesi olması daha iyi bence. Takviye zamanları örneğin İkitelli garajından kalkıp arnavutköy kalkışına gitmektense kayabaşından daha kısa sürede gider.
Böyle küçük garajlara bölüp her garajın kendi bölgesi olması daha iyi bence. Takviye zamanları örneğin İkitelli garajından kalkıp arnavutköy kalkışına gitmektense kayabaşından daha kısa sürede gider.