Tek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorumOlası bir garaj değişiklikliğinde hangi garajdaki araçların nereye gitmesini isterdiniz ?
Tek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorumOlası bir garaj değişiklikliğinde hangi garajdaki araçların nereye gitmesini isterdiniz ?
Senin için bindiğin bir hatta O1264 talep ediceğimTek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorum
Ben de istiyordum öyle kış tarifesine geçilmeden önce ama meğersem kış tarifesinde 32T hattına 3 Otokar geliyormuş günde ona çok mutlu olmuştum ilk gün görünce.Tek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorum
HT11'e de piyango vurmuş olur, iki üç tane Akia haricindeki tüm araçlar İkitelli'den geliyor.Tek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorum
BMC denen araçlar gelmesin de ne gelirse gelsin.HT11'e de piyango vurmuş olur, iki üç tane Akia haricindeki tüm araçlar İkitelli'den geliyor.
98G'de K1132'yi görünce çok sevindim mesela. Bu akialar o kadar bıktırdı ki şu karsanları bile sever hale geldim.![]()
Otokar’lara yeni kasa Otokar’ın ön panelini takarak 20 yıl daha çalıştırma fikri çık aklımdanTek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorum
BMC’ler genel olarak iyi gibiler fakat şu Euro6’ların ilk çıkan kasasındaki kokpiti hiç sevmiyorum. Akiada bile daha iyi kokpit var.Eski kasaları tam teneke sürekli zıplatıp duruyor fakat yeni kasası güzel bence BMC'nin
4 tane de 3000lik var ikisinin toplamı 48 ediyorProcity'ler (44) Tane
Güzel değil, motor bağırıyor boş yere ve aksları hep arıza çıkarıyor.48 tanesi gitmez de 5000likler güzel araçlar ve sayıca fazla oldukları için mutlaka gönderilirler
Hocam keşke olursa ben de istiyorum garaj değişikliği olmasınaO4001-O4023 arası ikitelli garajına farklılık olması adına Anadolu garajına da 10 adet Temsa 13 Adet Procity TR verilsin. Böylece iki yakada da ortalama aynı modeller olmuş olur
Şahinkayadan 10'ar araç Mercedes Citaro Sarıgazi, Kurtköy ve Yunus Garajlarına verilsin. Buna karşılık 30 araç Otokar da Sarıgazi, Kurtköy ve Yunustan Şahinkayaya verilsin.O4001-O4023 arası ikitelli garajına farklılık olması adına Anadolu garajına da 10 adet Temsa 13 Adet Procity TR verilsin. Böylece iki yakada da ortalama aynı modeller olmuş olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.