Tema düzenleyici

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olası bir garaj değişiklikliğinde hangi garajdaki araçların nereye gitmesini isterdiniz ?
Tek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorum

Tek isteğim var. Artık İkitelli Garajına O1XXX-O3XXX arası Otokarların gelmesi. Ölmeden normal gündelik hatlarımda binmek istiyorum
Ben de istiyordum öyle kış tarifesine geçilmeden önce ama meğersem kış tarifesinde 32T hattına 3 Otokar geliyormuş günde ona çok mutlu olmuştum ilk gün görünce.

98G'de de 8 araç vardı ilk günde, ertesi gün hepsini aldılar. 😕

Şimdi ise 2 tane pik hatta Otokar kaldı, gerisinde ya sevmediğim malum ucube 😅 araçlar ya Bmc Procity TR ya da Temsa Avenue CNG var. Bir de HT11 sabiti M4005 ile 33 sabiti K1061.

Kış tarifesinin faydalı olduğu yegane hat 146M. Eskiden sadece 1 körüklü araç varken artık 2 adet Conecto çalışıyor.

HT11'e de piyango vurmuş olur, iki üç tane Akia haricindeki tüm araçlar İkitelli'den geliyor.

98G'de K1132'yi görünce çok sevindim mesela. Bu akialar o kadar bıktırdı ki şu karsanları bile sever hale geldim. 🤷‍♂️

Otokar’lara yeni kasa Otokar’ın ön panelini takarak 20 yıl daha çalıştırma fikri çık aklımdan 😁

Geri
Üst Alt