Dün gece Şahinkaya Garajındaki Citaro’lar aynı böyleydiİkitellideki çoğu Akia'ya görev verilmemiş. Cumartesi sebebiyle dinleniyor olabilirler
Ekli dosyayı görüntüle 76021

Dün gece Şahinkaya Garajındaki Citaro’lar aynı böyleydiİkitellideki çoğu Akia'ya görev verilmemiş. Cumartesi sebebiyle dinleniyor olabilirler
Ekli dosyayı görüntüle 76021
Mal sahibi kavgalı olduğu için kooperatif veya şirketten ayrıldı. ÖTİS sistemi ile de çalışmıyor bundan ötürü.Bağımsız ne oluyor? Araç sahibi hiç bir kimseye bağlı olmadan kendi kendine mi çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 77767
98G’den gitmeleri çok makbul olacaktır. İETT’ye ait BMC’leri hiç sevmiyorum.33E seferini yapan Karsan'ın yerine Otokar Kent,
146M'deki tek Otokar Kent'in yerine BMC Procity TR,
98G'den 3 adet Otokar Kent çekilmiş olup yerine 3 adet BMC Procity TR gelmiş.
Bu değişikliklerle birlikte 98G'ye 3 garaj bakmaya başladı. (Topkapı, Sultangazi, İkitelli)
98G’den gitmeleri çok makbul olacaktır. İETT’ye ait BMC’leri hiç sevmiyorum.
Sebebi ise ilk üretilen araçlardan birileri oluşu. Araçlar alındıktan bir kaç ay sonra alt kapı demirlikleri çürüdü. İlla farketmişsinizdir. Alt takımları sağlam değil, aks kırılması muhabbeti çok var. Onun dışında içerisinde, boya söküğü olan yerler, çürük olan araçlar var. Motor desen sadece bağırıyor. Aynı yılda üretilen Otokarlarda dahi böyle sorun yoktur.kokpitleri 3D yazıcıda basılmış gibi
Ben kalmasını istemiyorum. Yeni araç alımına kadar olan süreçte bol bol gördük ve artık yeter. Şunları Anadolu yakasına postalayamıyormuyuz yaHaftaya da o BMCler kalacaklarsa hat artık 3 BMC 3 Akia 2 Otokar şeklinde çalışacak
Yeni kasalarda bu saydığınız sorunlar düzeltildi gibi . 2016 kasalar için size hak veriyorum.Sebebi ise ilk üretilen araçlardan birileri oluşu. Araçlar alındıktan bir kaç ay sonra alt kapı demirlikleri çürüdü. İlla farketmişsinizdir. Alt takımları sağlam değil, aks kırılması muhabbeti çok var. Onun dışında içerisinde, boya söküğü olan yerler, çürük olan araçlar var. Motor desen sadece bağırıyor. Aynı yılda üretilen Otokarlarda dahi böyle sorun yoktur.
Yeni kasa da koltuklar güzel, süspansiyonları harika. Ancak araç içerisinde motor sanki kucağındaymışcasına gitmek kulak sağlığı açısından hoş değil. Kokpit fena durmuyor, ilk yapılan TR kasalardan daha iyi bir kokpiti olduğu söylenebilir.Yeni kasalarda bu saydığınız sorunlar düzeltildi gibi. 2017 kasalar için size hak veriyorum.
Klasik Cummins motor homurdanmasıYeni kasa da koltuklar güzel, süspansiyonları harika. Ancak araç içerisinde motor sanki kucağındaymışcasına gitmek kulak sağlığı açısından hoş değil. Kokpit fena durmuyor, ilk yapılan TR kasalardan daha iyi bir kokpiti olduğu söylenebilir.
Öyle de Otokarlarda öyle ahım şahım ses yokKlasik Cummins motor homurdanması![]()
Akialar çok iyi araçlarHafta sonu seferlerinden de otokarlar çekilmiş, bmcler var. Akia denen vasat araçlara dokunmamışlar maşallah.
Yalıtım daha fazladır. Cummins kullanan eski Isuzular da BMC'ler gibi homurduyorÖyle de Otokarlarda öyle ahım şahım ses yok![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.