O3207 3 gündür Sultangazi'de yatan 14 araç arasında yer alıyor
Öğlen değil de pik saatlerde bakmak daha doğru sonuç verir. Ara dinlenmeli olan araçlar da garaja gelip yatıyorlar.
İşte o gelenler 3 gündür Havalimanı - KSS Öğrenci Yurdu arası çalışıyor.Yunus garajından İstanbul Havalimanına Otokar göndermişler Tahsis olarak. Anadolu yakasından Avrupaya başka garaj mı kalmamış bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 74512
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın, Öğrenciler için neden özel araç tutuluyor bir gezi tarzı bir şey mi oldu. Sonuçta oradan gidecekleri yere ulaşımla gidebilirler de neden Tahsis araçİşte o gelenler 3 gündür Havalimanı - KSS Öğrenci Yurdu arası çalışıyor.
İETT'den kiralamışlar sanıırm. Yunus'dan gönderdiklerine göre diğer garajlarda müsait araç olmayabilir. Citaro'ları da uzun yola göndermiyorlar galiba.İşte o gelenler 3 gündür Havalimanı - KSS Öğrenci Yurdu arası çalışıyor.
Yurt müdürlüğü talep etmiştir. Yurda gelen ve giden öğrenciler havalimanına daha rahat ulaşsın diye olabiliir.Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın, Öğrenciler için neden özel araç tutuluyor bir gezi tarzı bir şey mi oldu. Sonuçta oradan gidecekleri yere ulaşımla gidebilirler de neden Tahsis araç
K-1575 İkitelli garajına geri dönmüş.
Bu yıllardır oluyorYani olabilir ama bence fazla lüks. İstanbul raylı sistemleri gelişmiş bir şehir ve öğrenciler de genç bireyler yani özel araçla gitmek ne kadar etik bilemedim. Onun yerine bir hatta 1 araç fazla çalışma daha iyi olabilirmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.