Aslında üst geçitten çektiğim ancak benim tabirimle Mobese açısı diyebileceğim açı örneği
Bunları hiç bir haZırlık olmadan ve sadece telefon kamerasyla çektim. Bu pozun (doğru) yapıldığında yaptıklarından biri objelerin hatlarını vurgulamak. Bunu da en iyi B-1757’de ve B-007’de gerçekleştirmişim diye düşünüyorum. Bu fotoğraflardaki karamsar, rahatsız edici havayı güçlendirmek için normalde yapmadığım kadar düzenleme de yaptımDaha temiz bir ortamda denense olurmuş gibi, A-025 gibi keskin hatlı araçlar daha iyi iş gorur bu konuda
Hocam benim tavsiyem bildiğiniz yoğun araç geçen bir noktaya geçin oradan çekim yapın. Güvence olarak durağa uzak olsun kafaniz rahat olurBunları hiç bir haZırlık olmadan ve sadece telefon kamerasyla çektim. Bu pozun (doğru) yapıldığında yaptıklarından biri objelerin hatlarını vurgulamak. Bunu da en iyi B-1757’de ve B-007’de gerçekleştirmişim diye düşünüyorum. Bu fotoğraflardaki karamsar, rahatsız edici havayı güçlendirmek için normalde yapmadığım kadar düzenleme de yaptım
Ben öyle çekim için çok özellikle bir noktaya gitmiyorum. Önümden geçeni çekiyorum. Şu ana kadar duraklarda çektiğimde uyarılmadım allaha şükürHocam benim tavsiyem bildiğiniz yoğun araç geçen bir noktaya geçin oradan çekim yapın. Güvence olarak durağa uzak olsun kafaniz rahat olur
Bu arada fotoyu yamuk çekmedim araç yamuk durmuşTabela çıksın diye İSO değerleriyle oynayıp yaptık bir şeyler Ekli dosyayı görüntüle 96755
tabela için isoyla oynamak yerine çekim hızıyla oynamalıydınızTabela çıksın diye İSO değerleriyle oynayıp yaptık bir şeyler Ekli dosyayı görüntüle 96755
Fotoğraf çekerken işinizi kolaylaştırmak için su terazisi (kamerayı nasıl, hangi açıda tuttuğunuzu gösteriyor) ızgara (kameraya çizgi çekiyor ortalayıp ortalamadığınızı anlayabilmek adına) kullanabilerseniz.
bu arada sağ altta görünen " -_________+ " şeklindeki cetvel manuel modun ana damarı olan pozometre veya ışık ölçer olarak bilinen göstergedirEkli dosyayı görüntüle 98351
Hocam böyle güzel bir tavsiyenin görselsiz kalması beni üzerdi
hocam bu başlığı açma sebebim buydu zaten yardımlaşmak iyi günler dilerim@Ömer arda köseoğlu resimlerime tepki vermeniz beni çok mıtlu etti kimse çektiğim resimleri umursamıyor diye düşünüyordum
Kimse iyi çektin şöyle çekseydin gibi yorumlar bırakmıyor gördüğüm kadarıyla o yüzen göyle bqşlık güzel olduhocam bu başlığı açma sebebim buydu zaten yardımlaşmak iyi günler dilerim
Hocam Doğa Fotoğrafçısı Gibi Bi Vibe Vermişsin
O vibe'ı veren @TemsaCNGmüdavimi'dir çok güzel fotoğrafladı beni. Ayrıca dediğinizde haklısınız biz orada vahşi doğada bir citaro spotlamıştıkHocam Doğa Fotoğrafçısı Gibi Bi Vibe Vermişsin![]()
hocam benim tavsiyem bu tarz çekimler için biraz daha aracı kafalayıp yakınlaşın, birde yolcu inme binme işleminin son anını bekleyin size bir örnek fotoğraf ile bunu anlatacağımEkli dosyayı görüntüle 98607
Çok. Beğendiğim için buraya da atmak istedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.