Tezgah büyük. Pusu noktama çıktım yolda bir tane bile otobüs yoktu 
Ben telefonla çekerken elimle özellikle otobüse denk gelecek yere dokunarak otobüse odaklandırıyorumSizce böyle otobüsleri çekerken odaklama otomatik mi olmalı manuel mi ?
Özellikle güneşli günlerde çıkan temiz hava ve açık gökyüzü/bulut görüntüsü dışındaki çevre detayları bence gereksizBen telefonla çekerken elimle özellikle otobüse denk gelecek yere dokunarak otobüse odaklandırıyorum
Sizce böyle otobüsleri çekerken odaklama otomatik mi olmalı manuel mi ?
oto kullanıyorum ben daha rahatSizce böyle otobüsleri çekerken odaklama otomatik mi olmalı manuel mi ?
Bunu çekerken amire yakalandım. Abimiz "kardeşim burada otobüslerin fotoğrafını çekmek yasak dedi", "yol üzeri ne yapıyorsan yap neyi çekersen çek,ama burda çekersen benim için sıkıntı oluyor" dedi beni aydınlatmış oldu bu konuda10 kasımdan istinye dereiçiEkli dosyayı görüntüle 91134
Antalya dışında gittiğim konserlerde özellikle ihtiyacım olabilir (Konserin ertesi günü Antalya'daki evimde işliyorum yoksa). Kaç liraya satılıyor?Ya sen bitanesin
Ekli dosyayı görüntüle 91177
Antalya dışında gittiğim konserlerde özellikle ihtiyacım olabilir (Konserin ertesi günü Antalya'daki evimde işliyorum yoksa). Kaç liraya satılıyor?
2022 yılında eski site varken İstanbul'da 1 günde gezdiğim yerlerde çektiğim fotoğrafları paylaşmıştım. Mehmet Güngör Abi "fotoğraf çekmeyi daha geliştirmen lazım" demişti bana. Tabi o zaman Samsung J7 Prime kullanıyordum 13MP'lik arka kamera ne kadar kaliteli çekebilir ki, şimdi kullandığım Samsung A13'ün arka kamerası ise 50MP eski telefona göre daha kaliteli çekebiliyorum.Eski wow'a çekip yüklediğimiz ilk fotoğraflar üstatlar tarafından beğenilmedi
Paylaşılan sitelerde en fazla 2-3 megapiksel göründükten sonra kamera çözünürlüğünün pek önemi yok aslında.Tabi o zaman Samsung J7 Prime kullanıyordum 13MP'lik arka kamera ne kadar kaliteli çekebilir ki, şimdi kullandığım Samsung A13'ün arka kamerası ise 50MP eski telefona göre daha kaliteli çekebiliyorum.
Telefon sensörleri küçük olduğu için yine fark ediliyor aslında. Ama kaliteden çok zaiyat vermeden yakınlaştırmak için yüksek çözünürlük modunda çekmeyi tercih ediyorum şahsen.Paylaşılan sitelerde en fazla 2-3 megapiksel göründükten sonra kamera çözünürlüğünün pek önemi yok aslında.
Teğmenim 16 cigolayt nedir yüksek bir şey alsaydınızYa sen bitanesin
Ekli dosyayı görüntüle 91177
Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım İzmirde karşılaşan da duymadım hatta şoförlerin dinlenme yerinin önünden çektim çek çek araçlarımız güzel dedilerBunu çekerken amire yakalandım. Abimiz "kardeşim burada otobüslerin fotoğrafını çekmek yasak dedi", "yol üzeri ne yapıyorsan yap neyi çekersen çek,ama burda çekersen benim için sıkıntı oluyor" dedi beni aydınlatmış oldu bu konuda
İETT bu konuda gereksiz kasıyor. Sanki kaza yapmış veya yolda kalmış aracı çekiyoruz. Ne zararı var fotoğraf çekmeninHiç böyle bir şeyle karşılaşmadım İzmirde karşılaşan da duymadım hatta şoförlerin dinlenme yerinin önünden çektim çek çek araçlarımız güzel dediler![]()
Evet eshotun böyle bir kuralı yok devlet kuralı da yok sizin İett zorluk çıkarıyormuş üzücüİETT bu konuda gereksiz kasıyor. Sanki kaza yapmış veya yolda kalmış aracı çekiyoruz. Ne zararı var fotoğraf çekmenin
aslında bakımlı araçların reklamı da yapılmış oluyor zaten spotter adam bakımsız araç paylaşırmı. biz bu kurumun düşmanı olsak ne fotoğraflar çekerdik neİETT bu konuda gereksiz kasıyor. Sanki kaza yapmış veya yolda kalmış aracı çekiyoruz. Ne zararı var fotoğraf çekmenin
abi o kamera ile beraber geldi, doldukça pc'ye atıyorumTeğmenim 16 cigolayt nedir yüksek bir şey alsaydınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.