Tema düzenleyici

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Konu sahibi
Aslında üst geçitten çektiğim ancak benim tabirimle Mobese açısı diyebileceğim açı örneği
S0800431.JPG

Daha temiz bir ortamda denense olurmuş gibi, A-025 gibi keskin hatlı araçlar daha iyi iş gorur bu konuda
Bunları hiç bir haZırlık olmadan ve sadece telefon kamerasyla çektim. Bu pozun (doğru) yapıldığında yaptıklarından biri objelerin hatlarını vurgulamak. Bunu da en iyi B-1757’de ve B-007’de gerçekleştirmişim diye düşünüyorum. Bu fotoğraflardaki karamsar, rahatsız edici havayı güçlendirmek için normalde yapmadığım kadar düzenleme de yaptım

Konu sahibi
Bunları hiç bir haZırlık olmadan ve sadece telefon kamerasyla çektim. Bu pozun (doğru) yapıldığında yaptıklarından biri objelerin hatlarını vurgulamak. Bunu da en iyi B-1757’de ve B-007’de gerçekleştirmişim diye düşünüyorum. Bu fotoğraflardaki karamsar, rahatsız edici havayı güçlendirmek için normalde yapmadığım kadar düzenleme de yaptım
Hocam benim tavsiyem bildiğiniz yoğun araç geçen bir noktaya geçin oradan çekim yapın. Güvence olarak durağa uzak olsun kafaniz rahat olur

Hocam benim tavsiyem bildiğiniz yoğun araç geçen bir noktaya geçin oradan çekim yapın. Güvence olarak durağa uzak olsun kafaniz rahat olur
Ben öyle çekim için çok özellikle bir noktaya gitmiyorum. Önümden geçeni çekiyorum. Şu ana kadar duraklarda çektiğimde uyarılmadım allaha şükür

Son düzenleme:
Konu sahibi
Fotoğraf çekerken işinizi kolaylaştırmak için su terazisi (kamerayı nasıl, hangi açıda tuttuğunuzu gösteriyor) ızgara (kameraya çizgi çekiyor ortalayıp ortalamadığınızı anlayabilmek adına) kullanabilerseniz.
1766830143378.png

Hocam böyle güzel bir tavsiyenin görselsiz kalması beni üzerdi

Konu sahibi
Konu sahibi
Geri