Alacaksanız aynasız veya dslr alın
Alacaksanız aynasız veya dslr alın
Gece fotoğrafı için öneri alabilir miyim ? flaş otomatikte kalmamalı mı ?Ben de Samsung telefonumdan çekiyorum. Son zamanlarda netlemeyi ve orantılamayı iyi yaptığım için hep net fotoğraflar çekiyorum. Net olmayanlar çoğu zaman hep hareket halinde olduğu için öyle çıkıyor.
Bazı beğendiğim araçların fotoğraflarını 50 MP modunda çekiyorum. Ama bunların boyutunu azaltmak için fotoğraftaki bazı mekanları kırpmak zorunda kalıyorum. Çünkü boyutu aşıyor. 20 MB'den büyük çekiyor bazen manzaralarda.
Hocam fiyatlar felaket bu aralar
Hocam bende dslr var bir tane gayet memnunumAlacaksanız aynasız veya dslr alın
Hocam telefon ile çekim bana çok çok sıkıntı geliyor. Bu arada fotoğraf boyutu için forumda bir başlık vardı bakmanızı öneririmBen de Samsung telefonumdan çekiyorum. Son zamanlarda netlemeyi ve orantılamayı iyi yaptığım için hep net fotoğraflar çekiyorum. Net olmayanlar çoğu zaman hep hareket halinde olduğu için öyle çıkıyor.
Bazı beğendiğim araçların fotoğraflarını 50 MP modunda çekiyorum. Ama bunların boyutunu azaltmak için fotoğraftaki bazı mekanları kırpmak zorunda kalıyorum. Çünkü boyutu aşıyor. 20 MB'den büyük çekiyor bazen manzaralarda.
Hocam ben annemin telefonu(samsung galaxy s22) ile ay fotoğrafı çekerken pro moda alıp flaş kapalı çekiyordum. Veya eğer varsa gece modu olabiliyor telefonlarda biraz olsun yardımcı olurGece fotoğrafı için öneri alabilir miyim ? flaş otomatikte kalmamalı mı ?
Hocam gece moduna ben güvenemiyorum. Pozlama süresini aşırı uzun tutuyor, elde düzgün tutamayınca foto akmış yağlı boya tablosuna dönüyör.Hocam ben annemin telefonu(samsung galaxy s22) ile ay fotoğrafı çekerken pro moda alıp flaş kapalı çekiyordum. Veya eğer varsa gece modu olabiliyor telefonlarda biraz olsun yardımcı olur
Doğrudur hocam ben tripod ile çekiyordum ondan fark etmemişimHocam gece moduna ben güvenemiyorum. Pozlama süresini aşırı uzun tutuyor, elde düzgün tutamayınca foto akmış yağlı boya tablosuna dönüyör.
Biraz alışınca gayet güzel oluyor hocam aslındaTelefondan çekim yapıyorum. Otomatik modu kullanıyorum, pro modunda çok başarılı değilim.
Hocam makinelerin fotoğraflarını bulup atma şansınız varmı ? Bu arada konunun en iyi mesajı buydu bence teşekkürlerilk fotoğraf makinem kodak 8 mp. 2008 ve 2009 yıllarında kullanmıştım. Wow'da fotoğraflarım ile adeta şov yapmıştım. Makine bozulunca daha sonra Samsung'a geçtim. Yıllarca kullandım o makineyi. Hatta tripod bile aldım ama pek kullandığım söylenemez.![]()
EOS 70/77D olabilirGeçen yıl kuzenimin nişanında kuzenim çekimleri yapması için fotoğrafçı arkadaşını çağırmıştı. O gün bende kendisine "Abla bu fotoğraf makinesinin markası modeli ne" diye sormuştum bana markasını ve modelini söylemişti hatta o zaman(2024 Temmuz) fiyatına bakmıştım 30.000tl'ydi markası Canon'du ama modelini unuttum.
Hehehehe kullanıyoz işte bişeyler. Benimki Nikon D7500 DLSR ama yenisine geçecem . Yurtdışından Sony HXR-NX200 4K HD adlı bir kamera sipariş ettim . 1 ay gibi elime geçer heralde@hat.76o hocamında kamerası vardı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.