Bu daha video çekmeye yönelik değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 87542
Bu da sipariş ettiğim kamera . Yurt dışında fabrika çıkışlı olduğu için ucuzdan aldık elbet . Bakalım gümrük vergisi ne kadar gelecek ?
Fotoğraf konusunda da çok başarılı 8160p (4K Ultra) türü fotoğraflar çekmeni sağlıyor bu kameralar . Video konusuna gelirsek küçük bir İstanbul otobüsleri ile alakalı bir kısa film çekmeyi planlıyorum . Belki globale düşeriz .Bu daha video çekmeye yönelik değil mi?
İnşallah globale düşersinizFotoğraf konusunda da çok başarılı 8160p (4K Ultra) türü fotoğraflar çekmeni sağlıyor bu kameralar . Video konusuna gelirsek küçük bir İstanbul otobüsleri ile alakalı bir kısa film çekmeyi planlıyorum . Belki globale düşeriz .
Hocam bu işin adamı sizsiniz. Çekimlerde tabelalarını net okunması için yaptığınız ayarı yazar mısınız(İSO. Enstantane, Diyafram değeri)Hehehehe kullanıyoz işte bişeyler. Benimki Nikon D7500 DLSR ama yenisine geçecem . Yurtdışından Sony HXR-NX200 4K HD adlı bir kamera sipariş ettim . 1 ay gibi elime geçer heralde
Ekli dosyayı görüntüle 87541
Bu da şu an kullandığım kameranın çektiği bir fotoğraf . Yaklaşık 2 senedir kamera kullanıyorum (doğrudan - dolaylı) o yüzden bi ustalığım elbet var . Bunu geliştirebileceğimi düşündüğüm için profesyonel sinema kamerası aldım . İnşallah daha mutlu eder beni .
14 yıldır Canon EOS 600D kullanıyorum. İkinci el bile olsa Full Frame bir modele (5D veya 6D serisinden) geçmeyi de düşünüyorum.Bu arada forumda kamera sahibi kim var aklıma gelen @emre1979 abi var. Sahip olanlar modellerini yazar ise güzel olur fotoğrafı da olursa güzel olur?
Bu sitedeki en ucuz en berbat kameralı telefon benimdir Renkli Polarisi yakaladığım zamanlar olduRenkli polaris tabela telefon kamerasıyla da yakalıyor da asıl zor olan öholardaki turuncu fontlu tabelalar
İSO 80/F8.0/ENS 1/40tabela çekimi için @marmaray bağımlısı abim sağolsun verdiği tavsiye iyi geldi
sizin telefon güzel çekiyormuş. benimki zumlayınca çamura dönüyor ve ois'i bozuldu mıknatısa tutup biraz düzelttim de daha güçlü bir mıknatısa tutmam lazımBu sitedeki en ucuz en berbat kameralı telefon benimdir Renkli Polarisi yakaladığım zamanlar oldu
Ekli dosyayı görüntüle 87590
Bir ara benimde çamur gibi çekiyordu 108MP modunu keşfedince daha elle tutulur görseller çıkmaya başladısizin telefon güzel çekiyormuş. benimki zumlayınca çamura dönüyor ve ois'i bozuldu mıknatısa tutup biraz düzelttim de daha güçlü bir mıknatısa tutmam lazım
hocam ilk fotoğrafta şöför abimiz tarafından fark edilmişsiniz galibaBir ara benimde çamur gibi çekiyordu 108MP modunu keşfedince daha elle tutulur görseller çıkmaya başladı
Diğer renkli polaris tabela çekimlerim. İETT fazla çekmediğim için toplam 3 tane var elimde
Ekli dosyayı görüntüle 87591
Ekli dosyayı görüntüle 87592
Durduğum yer İmsan Sanayi Sitesi durağıydı. Belki de binecek var mı diye bakmıştır. Durdurup bir şey demedi. Telefonla oynama RP'sini iyi yaptığım için şuana kadar hiç fark eden olmadıhocam ilk fotoğrafta şöför abimiz tarafından fark edilmişsiniz galiba![]()
hocam bir alemsiniz vallahiDurduğum yer İmsan Sanayi Sitesi durağıydı. Belki de binecek var mı diye bakmıştır. Durdurup bir şey demedi. Telefonla oynama RP'sini iyi yaptığım için şuana kadar hiç fark eden olmadı
A-1805'i çekmeye gittiğimde. Role o kadar iyi hazırlanmıştım ki Bimden sade soda alıp içmiştim çekim ortasında
hocam büyüksünüz vallahi saygılar.Bizler fotoğraf konusunda alaylıyız. Çekirdekten yetiştik. Tabi bu süreç kolay olmadı. Eski wow'a çekip yüklediğimiz ilk fotoğraflar üstatlar tarafından beğenilmedi ve eksi puan yağmuruna tutuldu. Tabi bunda düşük çözünürlüğün de etkisi vardı ama asıl etken fotoğraf çekmeyi bilmememizdi. Fotoğraf konusunda çita bir zamanlar bir hayli yüksekti.
Hocam bugün aynı pusu noktasından atış yapacağım bakalım kime gelcek, öncelikli hedefim Turuncu tabelalı araçlarRenkli polaris tabela telefon kamerasıyla da yakalıyor da asıl zor olan öholardaki turuncu fontlu tabelalar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.