Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanın bana isteyerek açmadım zorunda kaldım. Moderatör olmama rağmen bir moderatör gibi uğraştım başlıkların karışmamasına ama maalesef kimse uymuyordu başlıkların konularına. Zaten artık hafiften yorulmaya başladım. Uygun yerlere yazımı yazar okumama gerekenleri okur çıkarım
Forum bir kültürdür. Uymak zorundalar aksi taktirde yönetim tarafından uyarılmaları gerekir.

Bence de random başlık gayet güzel . Hem karışıklık olacağını pek sanmam . 1 konu tartışılıyorsa herkes tartışıyor , sonra başka konuya geçiliyor .
O konuyla ilgilenen veya sonradan cevap vermek isteyen bir kullanıcı nasıl konuya dahil olacak? Dediğim gibi 3-5 kişiyle sırıtmaz belki ama forum herkese açık bir mecradır.

Konuyu kilitledim arkadaşlar. Forum yönetimi ile alakalı birkaç kelam etmek isterim. Önceki wowturkey üyelerini küstüren, en ufak eleştiride üyelerini emeklerine bakmadan forumdan banlayan bir anlayışa sahipti. Ayrıca siyasetle içiçelerdi. Böylece kendilerine bir yankı odası yaptılar ve zamanlar forumu bitirdiler. Şimdi aynı hataları biz yapıp üyeleri baskılayıp onları uzaklaştıracak bir yönetim metodu uygulamak istemiyorum.

Konulara fazla müdahale etmeden izliyoruz. Zaten 12bine yakın konu var ve bilinçli üyeler hayli fazla. Konu amacından çıktığında yönlendirecek kullanıcılarımızda çok. Eğer karşılıklı tartışma, küfür, hakaret vs olursa raporlama özelliğiyle hızlıca müdahale ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt