Düzelttim hızlı yazacağım diye bazı harflere basmamışım, teşekkürlerOlmamama rağmen
Okumam gereken
Düzelttim hızlı yazacağım diye bazı harflere basmamışım, teşekkürlerOlmamama rağmen
Okumam gereken
Forum bir kültürdür. Uymak zorundalar aksi taktirde yönetim tarafından uyarılmaları gerekir.İnanın bana isteyerek açmadım zorunda kaldım. Moderatör olmama rağmen bir moderatör gibi uğraştım başlıkların karışmamasına ama maalesef kimse uymuyordu başlıkların konularına. Zaten artık hafiften yorulmaya başladım. Uygun yerlere yazımı yazar okumama gerekenleri okur çıkarım
O konuyla ilgilenen veya sonradan cevap vermek isteyen bir kullanıcı nasıl konuya dahil olacak? Dediğim gibi 3-5 kişiyle sırıtmaz belki ama forum herkese açık bir mecradır.Bence de random başlık gayet güzel . Hem karışıklık olacağını pek sanmam . 1 konu tartışılıyorsa herkes tartışıyor , sonra başka konuya geçiliyor .
Hayır. Yönetim biziz. Biz olmazsak wowturkey olur mu?Forum bir kültürdür. Uymak zorundalar aksi taktirde yönetim tarafından uyarılmaları gerekir.
Bu hangi forum sitesine giderseniz gidin böyledir. Kanun, düzen olmayan yerde kaos çıkar. Kaosun olduğu yerde de forum gelişemez. Ne kadar çok farklı başlık, o kadar çok farklı kişinin dikkatini çekmesi demek.Hayır. Yönetim biziz. Biz olmazsak wowturkey olur mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.