Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

Önemli bir detayı atladık sanırım değerli arkadaşlar. Wowturkey kapanırken son demlerinde 1 milyon değil de 2 milyon Türkiye fotoğrafı yazıyor olabilir miydi? İnanın unuttum ama öyle bir şüphe var aklımda...
Eski sitenin son kaydında 1 milyon yazıyormuş. Belki 2 milyon fotoğraf olmuştur fakat logoya yazılmamış olabilir mi?

Benim de hatırladığım 1milyon Türkiye fotoğrafıydı.
Bizim de burada aynı misyonu devam etrirmemiz gerekiyor..
Ülkemizden ve yurt dışında yaşayan üyelerin yaşadıkları yerlerden fotoğraflar paylaşması siteyi kültürel ve arşiv olarak zenginleştirecektir.
Önceki siteyi kapanmaya zorlayan en büyük etken, gereğinden fazla siyatete kaymasıydı.
Bizler de burada siyasi konulara çok girmezsek burayı da güçlendiririz..

Mesajım silinmiş gibi, alacağınız olsun. Özgürlük olmayan yerin geleceği olmaz. Önceki wowturkey kendi kuyusunu kazmıştı ve sonuç ortada.

Madem ki mesajım silinmiş, o zaman hep birlikte site yönetimini kınıyoruz😂😔😡

Anlamadım ki küfür yok hakaret yok yani ortada bir sebep yoktu bence silinmesi için.

O kadar emek verip kafa patlatıp yazıyoruz ama bir çırpıda mesajımız siliniyorsa o zaman hiç birimizin garantisi yok demektir burda. Sonra bir diğer sevmediğim şeyde yazarların mesajlarının izinsiz bir şekilde değiştirilmesi mesela.

Son düzenleme:
telefon ssleri fotoğrafları yüklerken masaüstünden siteye girince o fotoğraf tüm sayfayı kaplıyor.
Mesela az önce telefondan paylaşmak zorunda kaldığım ss'i bilgisayara geçince baktım. Tüm sayfaya ss'in çeyreği bile sığmıyor

Ekran görüntüsü 2025-07-27 002354.png

Önceki sitede çok fazla siyasi ve taraflı paylaşımlar yapılıyordu. Bu yüzden üye sayısı git gide azalmıştı.
Evet bu yüzden hangi görüşten olursa olsun siyasi başlık istemiyoruz forumda. İnsanlar zaten siyasetten bunalmış durumda. X, ekşisözlük bu ihtiyaçlar için uygun bir yer. Biz burada daha farklı alanlara yönelelim.

Mesela az önce telefondan paylaşmak zorunda kaldığım ss'i bilgisayara geçince baktım. Tüm sayfaya ss'in çeyreği bile sığmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 75100
Bunun örneği ss ile kalmasın demek istediğimi bu konuya girenler rahat anlayacaktır.

81. sayfaya gidip buradaki herhangi bir telefon ssini bilgisayardan ortamında kaydırmak için çok fazla scroll kaydırmak zorunda kalıyoruz

Hep isteklerden bahsetmeyeyim. İyi yapılmış şeylerin de hakkını verelim. Mesaj kutularının yanındaki kullanıcı kısmı çok güzel olmuş. Böylece kullanıcının profiline girmeden attığı beğeni sayısından yaşadığı bölgeye veya yaşına kadar her bilgiyi görebiliyoruz. Rütbelerin renkleri de çok hoş olmuş

Ekran görüntüsü 2025-07-27 004926.png
Ekran görüntüsü 2025-07-27 005102.png

Eskisinde , sitede totalde ne kadar zaman geçirdiğinize dair bir bilgi vardı fakat şu an yok ya da ben görmüyorum . Çok önemli bir bilgi değil tabii , zaten birinin mesaj sayısına bakıp sitede ne kadar zaman geçirdiğini anlayabiliyorsunuz . Sadece gözüme ilişti , yoksa gelmek zorunda filan değil

Şey olsa nasıl olur, mesela bir başlığı totalde kaç kişi görüntülemiş onu görebilsek. Atıyorum mesela iett otokar kent başlığı 11,052 kez görüntülendi yani açıldığından bugüne gibi gibi...

Hem böylece bir mesaj yazdığımız zaman bizden sonra birileri yazımızı okumuş mu okumamış mı fikir sahibi olabiliriz.

Şey olsa nasıl olur, mesela bir başlığı totalde kaç kişi görüntülemiş onu görebilsek. Atıyorum mesela iett otokar kent başlığı 11,052 kez görüntülendi yani açıldığından bugüne gibi gibi...

Hem böylece bir mesaj yazdığımız zaman bizden sonra birileri yazımızı okumuş mu okumamış mı fikir sahibi olabiliriz.
Ana sayfada en son mesaj atılmış konularda görebilirsiniz

IMG_20250727_011337.jpg

Ekran görüntüsü 2025-07-27 120756.png

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt