Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
- Rütbeye göre değişen, daha gösterişli olabilen, kullanıcı profil resimleri çevresine, resim çerçevesi olabilir...
Binbaşı gibi rütbelerde nişan arması eklenebilir belki.
Örnek:

1758920868772.png

Belirli sürelerde site kendisini yeniliyor tam ölçmedim. 30 saniye

Bu var iki adet ok işareti olarak ama sitenin en altına (site kredileri ve yasal metnin oraya) atıyor, bu cevap yazma yerine gelecek şekilde düzeltilmeli.

.

Yapabiliyoruz, bilgisayarda iseniz palet simgesinden.

Binbaşı gibi rütbelerde nişan arması eklenebilir belki.

Katılıyorum ama mesaj tam silinmese bile düzenleyip "Mesaj silindi" yazabilirsiniz.

.

Kesinlikle, hadi yine :D ve :) işaretleri yapılabiliyor kolaylıkla bize düşünme emojisi lazım.

Not: "." koyduğum mesajlara bir cevap bulamadım, bütünlük bozulmasın diye ellemedim. İyi gezinmeler.
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Mevcut olanları kullanmaya gayret ederim. Olmayanlar da yöneticimizin takdiridir...

İstanbul ulaşımı başlığı altındaki sabitlenmiş 3 konu tek konu altında toplanmalı ve sabitlenmiş başlık sayısı böylelikle 1'e inmiş olur hem daha az göz yorar ve bi tık daha ferah başlık olur.

SSS - Sıkça sorulan sorular gibi düşünebiliriz birnevi.

Benimkisi sadece bi öneri.

İstanbul ulaşımı başlığı altındaki sabitlenmiş 3 konu tek konu altında toplanmalı ve sabitlenmiş başlık sayısı böylelikle 1'e inmiş olur hem daha az göz yorar ve bi tık daha ferah başlık olur.

SSS - Sıkça sorulan sorular gibi düşünebiliriz birnevi.

Benimkisi sadece bi öneri.
3 başlıkta gerekli yeni gelen üyelere kılavuz tarzı

Rütbelerin en düşüklerine de simge verilmeli bence yıldız olmasa da çizgi gibi falan siz anladınız demek istediğimi.

Geri
Üst Alt