Örnek:Binbaşı gibi rütbelerde nişan arması eklenebilir belki.- Rütbeye göre değişen, daha gösterişli olabilen, kullanıcı profil resimleri çevresine, resim çerçevesi olabilir...
Örnek:Binbaşı gibi rütbelerde nişan arması eklenebilir belki.- Rütbeye göre değişen, daha gösterişli olabilen, kullanıcı profil resimleri çevresine, resim çerçevesi olabilir...
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Mevcut olanları kullanmaya gayret ederim. Olmayanlar da yöneticimizin takdiridir...Belirli sürelerde site kendisini yeniliyortam ölçmedim. 30 saniye
Bu var iki adet ok işareti olarak ama sitenin en altına (site kredileri ve yasal metnin oraya) atıyor, bu cevap yazma yerine gelecek şekilde düzeltilmeli.
.
Yapabiliyoruz, bilgisayarda iseniz palet simgesinden.
Binbaşı gibi rütbelerde nişan arması eklenebilir belki.
Katılıyorum ama mesaj tam silinmese bile düzenleyip "Mesaj silindi" yazabilirsiniz.
.
Kesinlikle, hadi yineve
işaretleri yapılabiliyor kolaylıkla bize düşünme emojisi lazım.
Not: "." koyduğum mesajlara bir cevap bulamadım, bütünlük bozulmasın diye ellemedim. İyi gezinmeler.
Yok hocam artık hiçbir hesap silinmeyecek.ben baya bir süre aktif olamayacağım galiba. aktif olmayınca hesabım silinmez değilmi? @Rick Grimes @snell479 @Arsen
3 başlıkta gerekli yeni gelen üyelere kılavuz tarzıİstanbul ulaşımı başlığı altındaki sabitlenmiş 3 konu tek konu altında toplanmalı ve sabitlenmiş başlık sayısı böylelikle 1'e inmiş olur hem daha az göz yorar ve bi tık daha ferah başlık olur.
SSS - Sıkça sorulan sorular gibi düşünebiliriz birnevi.
Benimkisi sadece bi öneri.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.