İlginç …Gerekirse Arsen, kendisine siteden uzaklaştırma cezası verebilmeli mesela. Niçin. Ben üyemi üzdüm kendime 1 gün siteden uzaklaştırma cezası veriyorum.
İlginç …Gerekirse Arsen, kendisine siteden uzaklaştırma cezası verebilmeli mesela. Niçin. Ben üyemi üzdüm kendime 1 gün siteden uzaklaştırma cezası veriyorum.
Mobilden bakarken çok uzun sürüyor fotoğrafların yüklenmesi katılıyorum ancak bilgisayarda çok daha hızlı rahatsız etmiyorSite yavaş çalışıyor, bazen sayfalar yüklenirken baya bekliyorum, özellikle fotoğrafların yüklenmesinde.
Bu başlık İstanbul gibi bir ulaşım cehennemi için şart güzel muhabbet çıkar burdanVeya X bölgesi ulaşım sorunları
Mesaj sayınıza göre çalışıyor. Belirli mesaj sayılarına geldikçe rütbe atlıyorsunuzHocam bu rütbe sistemi şuan neye göre çalışıyor merak ediyorum
Hocam hangi sayıda hangi rütbeye geliyoruz benim gibi bilmeyen herkesin öğrenmesi açısından yazarsanız çok makbule geçerMesaj sayınıza göre çalışıyor. Belirli mesaj sayılarına geldikçe rütbe atlıyorsunuz
Er RütbeleriHocam hangi sayıda hangi rütbeye geliyoruz benim gibi bilmeyen herkesin öğrenmesi açısından yazarsanız çok makbule geçer
Çok teşekkürlerEr Rütbeleri
0-9 Er
10-49 Onbaşı
50-149 Çavuş
150-499 Astsubay
Subay Rütbeleri
500-999 Teğmen
1000-2000 Yüzbaşı
2000-3500 Binbaşı
3500-5000 Yarbay
5.000+ Albay
Siteyi karıştırıp beş kere atılan bir hesabın kullanıcısının halen adalet araması garibime gidiyor...Ben sadece 1 şey söylemek istiyorum . Tartışma ya da tahrik olarak algılamak sana kalmış .
Sen gelmeden önceki mesajlara bir bak lütfen . Kavga var mı ? Millet atışmış mı ? Kimse moderatör mesaj siliyor diye “istifa etsin bu mod! “ demiş mi ?
Bazen düşünmek lazım , acaba bende mi problem var ?
Şöyle bir bakarsın , Aaa bunlar güzel güzel takılıyor , ben geldim huzurları bozuldu .
Sen bunu yazan birini görünce , suçu bizde mi arıyorsun ? Yoksa kendinde mi ?
Kendinde aradığını hiç sanmıyorum .
Siteyi siz karıştırıyorsunuz ben değil. Haksız yere atıldım sizin gibilerin atılması gereken yerde.Hocam sesinizi herkese duyurma isteğinizi anlıyorum... Fakat neden her şeyde adalet arıyorsunuz ? Keyfinize bakın, takmayın kafaya bunları.
Siteyi karıştırıp beş kere atılan bir hesabın kullanıcısının halen adalet araması garibime gidiyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.