Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her mesajı kaç kişinin görüntülediği yazsa çok daha iyi olmaz mı. Böyle bi özellik gelse harika olurdu bence.
konuyu zaten enson görüntüleyenler var onların çoğuda her mesajı okuyor zaten.
Siteye toksiklik katacağını düşünüyorum

Fiks beğendim ona bile laf söylüyorsun
Bu arkadaşların tartışmasını önlemek amacıyla çalışan gönüllü moderator ekibi günlerdir nerededir? @Rick Grimes @Nemesis @Arsen

2. olarak 🤔 Düşündürücü emojisi ve 🙂 hafif gülen yüz emojisi gelebilir.

Tartışmaya cevaben; Beğenmedim diyen Üyelerin Gözükmemesi sağlanabilir sayı var fakat üyelerin ismi gözükmez üyeye özel ayarlamalardan yapılabilen ayar yapılabilir.

konuyu zaten enson görüntüleyenler var onların çoğuda her mesajı okuyor zaten.

Bu arkadaşların tartışmasını önlemek amacıyla çalışan gönüllü moderator ekibi günlerdir nerededir? @Rick Grimes @Nemesis @Arsen

2. olarak 🤔 Düşündürücü emojisi ve 🙂 hafif gülen yüz emojisi gelebilir.

Tartışmaya cevaben; Beğenmedim diyen Üyelerin Gözükmemesi sağlanabilir sayı var fakat üyelerin ismi gözükmez üyeye özel ayarlamalardan yapılabilen ayar yapılabilir.
Mantıklı bir fikir hem forum içi kavgaları önleyebilir

Arama kısmı iyi çalışmıyor. Mesela iki kelimelik bir şey ararken ilk sıralarda alakasız veya benzer şeyler çıkıyor. Esas aranan 1. sayfanın sonlarında veya 2. sayfada çıkıyor. Site içi arama algoritmasının geliştirilmesi lazım.
İki arama bölümü var. Hızlı ara ile mi arama yapıyorsunuz yoksa arama işaretinin olduğu detaylı aramadan mı?

Bence şeffaf olunmalı, bir başlık açılmalı ve hangi moderatörün veya yöneticinin hangi üyeye ne sebepten ceza verdiği kaç gün ceza verdiği ne ceza verdiği verdiği bi başlık altında paylaşılmalı site yönetimi tarafından.

Tahrikler oluyor. Kendimi savunmaya çalışıyorum ve tek taraflı ceza aldığımı görüyorum. Bu adalet değil.

Gerekirse Arsen, kendisine siteden uzaklaştırma cezası verebilmeli mesela. Niçin. Ben üyemi üzdüm kendime 1 gün siteden uzaklaştırma cezası veriyorum.

Veya falanca mod hata yapmış olabilir o da ceza alabilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt