Yan branşlardan gelen başarılar da olmasa direkt çöp bir kulüp 

öyle demiyelimde 3 temmuz sürecinden sonra futbolda toparlanamadı desek yeridirYan branşlardan gelen başarılar da olmasa direkt çöp bir kulüp![]()
Asıl maçYenseler de yenilseler de hiçbir anlamı olmayacak bir maç
çok zor olcak portekiz kampı pek iç açıcı değil transfer yok doğru düzgünAsıl maç
Fenerbahçe-Feyenoord
Ş.L 3.Ön eleme turu maçı
İlk maç 5 Ağustos'ta, Hollanda'da
Rövanş 12 Ağustos'ta, Kadıköy'de
Feyenoord'un direktör Dirk Kuyt, bir güzellik yapar mı bilemeyizçok zor olcak portekiz kampı pek iç açıcı değil transfer yok doğru düzgün
ama prime zamanı feyenoord diyebilirizFeyenoord'un direktör Dirk Kuyt, bir güzellik yapar mı bilemeyiz![]()
O durum öyle, ligi 3.bitirdiler ama azman gibiler, Fener 1 sene daha ŞL müziğine hasret kalacak,demedi demeyin, sonunuz Avrupa Ligi, ama bu kez bir Yarı final hedefliama prime zamanı feyenoord diyebiliriz
konu fener olunca hiç birşey kestiremiyorum feyenoordu geçer bi sonraki tur 5.lig takımına elenir kestiremiyorumO durum öyle, ligi 3.bitirdiler ama azman gibiler, Fener 1 sene daha ŞL müziğine hasret kalacak,demedi demeyin, sonunuz Avrupa Ligi, ama bu kez bir Yarı final hedefli
Orası bizde daha karmaşık, Arda hocam bizi çözecekmiş, oğlum bizi İsviçreli bilim adamları çözemedi hangi distopyada bu?konu fener olunca hiç birşey kestiremiyorum feyenoordu geçer bi sonraki tur 5.lig takımına elenir kestiremiyorum![]()
3 yıl bile uzun bir süre; Fenerbahçe ve Galatasaray için bu geçerli olabilir, ancak Beşiktaş için aynı şeyi söyleyemiyorum. İç karmaşalarını düzeltmesi gerek.Galatasaray'da Burak Elmas başkan olduğunda yaptığı yanlış hareketler ile 1 yıl içinde kovuldu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.