Aynen AyneeeeğğnnAklıma Recep İvedik teki korsan CD ci geldi.![]()
Aynen AyneeeeğğnnAklıma Recep İvedik teki korsan CD ci geldi.![]()
Çok teşekkür ederiz ama discord lazımmış ki o da bende yokOyun içi TruckersMP VTC ekibimize katılmak isteyen olursa yazabilir.
![]()
TruckersMP - Virtual Trucking Company - Güven Logistics
Profile of the virtual trucking company Güven Logistics. Güven Taşıyoruz.truckersmp.com
Çok teşekkür ederiz ama discord lazımmış ki o da bende yok![]()
@Atabey ve ben ailelerimizle yaşıyoruz ondan, biraz sıkıntı işDiscord dediğin nedir ki açarsın![]()
Benim discord var ki yıllardır@Atabey ve ben ailelerimizle yaşıyoruz ondan, biraz sıkıntı iş
Emeklemeden önce discordu bulmuşBenim discord var ki yıllardır
Ben harita dlc bekliyorum asıl, bakalım şu Scandinavia ne zaman alınır bizde, bu senenin hediyesiEts 2yr otobüs desteği biran önce gelir umarım merakla bekliyorum
Hocam üzgünüm ama ben zaten bir ekibe dahilim.Oyun içi TruckersMP VTC ekibimize katılmak isteyen olursa yazabilir.
![]()
TruckersMP - Virtual Trucking Company - Güven Logistics
Profile of the virtual trucking company Güven Logistics. Güven Taşıyoruz.truckersmp.com
Hocam üzgünüm ama ben zaten bir ekibe dahilim.![]()
Ps5 adına iyi olurmuşPS5 ve Xbox Series X|S için çıkacağı resmi olarak duyuruldu. Çıkış tarihi belirtilmedi henüz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.