Ama dolmuş baya köy geziyor ve otogara gidiyor fazla olması normalAksine kemalpaşaya ulaşım masraflı değil. 988, kemalpaşa-izmir dolmuşuna göre ucuza geliyor.
Ama dolmuş baya köy geziyor ve otogara gidiyor fazla olması normalAksine kemalpaşaya ulaşım masraflı değil. 988, kemalpaşa-izmir dolmuşuna göre ucuza geliyor.
İztaşıt gelince onlar da hallolur.Ama dolmuş baya köy geziyor ve otogara gidiyor fazla olması normal
Acaba ne zaman gelecekİztaşıt gelince onlar da hallolur.
Aliağadan önce Urlaya gelmicek miydi ? Körüklü çalışan 984 ve 684 ne olacakAcaba ne zaman gelecek
830 Evka 3 den başlasın daha mantıklı830 u bornova metro - İzmir Katip Çelebi Universitesi olarak uzatırdım.
Aliağadan önce Urlaya gelmicek miydi ? Körüklü çalışan 984 ve 684 ne olacak
830 Katip Çelebi Üniversitesi - Evka 3 Metro da olabilir o şekilde iyi iş yapar.830 Evka 3 den başlasın daha mantıklı
İztaşıt bir anda durdu hiçbir gelişme yok
Urla ve Kemalpaşaya gelecek Hangisi önce olur bilinmiyor. 984 ve 684 solo olur ne olacak başka830 u bornova metro - İzmir Katip Çelebi Universitesi olarak uzatırdım.
Aliağadan önce Urlaya gelmicek miydi ? Körüklü çalışan 984 ve 684 ne olacak
Sizin öneriniz daha işlevsel.Buca - Gaziemir arası Gaziemir - Şirinyer Aktarma Merkezi hattı güzel olur. Güzergah olarak Gaziemir içini dolaşır beyazevleri de dolaşıp çevre yoluna çıkar tınaztepe kampüse girer oradan da 878 gibi veya Menderes caddesi üzerinden şirinyer aktarmaya gider. Bu şekilde 353'ün tersi güzergahta ekspres ulaşım sağlayan bir hat olur özellikle Gaziemir'deki öğrenciler için bu hat süper olur.
Aslında öyle yapılsa iyi olabilir de zor görünüyor Menemen'den 602'ye binenler için parkur süresi uzayacağından sıkıntı olabilir.Sizin öneriniz daha işlevsel.
Menemen egekent 2 tarafında oturanlar için bir şey sormak istiyorum. 602 menemen otogar hattı kapatılıp 602 de ki araçlar 608 verilerek menemen - egekent 2 harmandalı hatta 535 misali şehir hastanesini görüp otogara çevre yolundan gitse daha iyi mi olur daha kötü mü ben ordan bir tek 800 ü tam anlamıyla biliyorum.
Hocam bunu detaylandırırsanız listeme alabilirim hocam güzele benziyorBuca - Gaziemir arası Gaziemir - Şirinyer Aktarma Merkezi hattı güzel olur. Güzergah olarak Gaziemir içini dolaşır beyazevleri de dolaşıp çevre yoluna çıkar tınaztepe kampüse girer oradan da 878 gibi veya Menderes caddesi üzerinden şirinyer aktarmaya gider. Bu şekilde 353'ün tersi güzergahta ekspres ulaşım sağlayan bir hat olur özellikle Gaziemir'deki öğrenciler için bu hat süper olur.
Şuan listenizdekileri yazabilir misinizHocam bunu detaylandırırsanız listeme alabilirim hocam güzele benziyor
Stadyum Metro PeronŞuan listenizdekileri yazabilir misiniz
Doğanlar Stadyumu değilde 112 acil çağrı merkezinde son durak yapsa daha iyi olurStadyum Metro Peron
Kemer Akt-Doğanlar Stadyum
@Atabey hocam metrodreaminde güzergahını çizdim. Kısaca 353 gibi Gaziemir'den beyazevlere kadar gidip çevre yoluna çıkacak oradan Tınaztepe kampüsüne girip 515 gibi Şirinyer'e gidecek.Hocam bunu detaylandırırsanız listeme alabilirim hocam güzele benziyor
Hocam bunu detaylandırırsanız listeme alabilirim hocam güzele benziyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.