Tema düzenleyici

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşcievleri için 284 gibi tünelden giden ayrı bir hat açardım. İlk başta 284 ü oraya sokmayı düşündüm sonradan 72 körüklü otobüs alamadığı için ayrı bir hat kurmaya karar verdim, 2 güzergah önerim var
1 incisi 284 gibi onat caddesinden tünele
2 ncisi şirinyerden sonra konak tüneline çıkması.
Buca - Gaziemir hattı
Deü kampüs, dokuzçeşmeler menderes ya da forbest caddesi ona karar veremedim şirinyer, akıncılar mah. mobilyacılar ordan aynı 671 gibi u gaziemire gitmesi ya da yeşillik caddesinden gitmektense aktepeyi görerek gidebilir çok uzun oluyor ama aktepeden gitmesinin sebepi 152 508 691 887 var fuara gir çık yaparak gaziemir son durağa gidicek.

Buca - Gaziemir arası Gaziemir - Şirinyer Aktarma Merkezi hattı güzel olur. Güzergah olarak Gaziemir içini dolaşır beyazevleri de dolaşıp çevre yoluna çıkar tınaztepe kampüse girer oradan da 878 gibi veya Menderes caddesi üzerinden şirinyer aktarmaya gider. Bu şekilde 353'ün tersi güzergahta ekspres ulaşım sağlayan bir hat olur özellikle Gaziemir'deki öğrenciler için bu hat süper olur.

Buca - Gaziemir arası Gaziemir - Şirinyer Aktarma Merkezi hattı güzel olur. Güzergah olarak Gaziemir içini dolaşır beyazevleri de dolaşıp çevre yoluna çıkar tınaztepe kampüse girer oradan da 878 gibi veya Menderes caddesi üzerinden şirinyer aktarmaya gider. Bu şekilde 353'ün tersi güzergahta ekspres ulaşım sağlayan bir hat olur özellikle Gaziemir'deki öğrenciler için bu hat süper olur.
Sizin öneriniz daha işlevsel.
Menemen egekent 2 tarafında oturanlar için bir şey sormak istiyorum. 602 menemen otogar hattı kapatılıp 602 de ki araçlar 608 verilerek menemen - egekent 2 harmandalı hatta 535 misali şehir hastanesini görüp otogara çevre yolundan gitse daha iyi mi olur daha kötü mü ben ordan bir tek 800 ü tam anlamıyla biliyorum.

Sizin öneriniz daha işlevsel.
Menemen egekent 2 tarafında oturanlar için bir şey sormak istiyorum. 602 menemen otogar hattı kapatılıp 602 de ki araçlar 608 verilerek menemen - egekent 2 harmandalı hatta 535 misali şehir hastanesini görüp otogara çevre yolundan gitse daha iyi mi olur daha kötü mü ben ordan bir tek 800 ü tam anlamıyla biliyorum.
Aslında öyle yapılsa iyi olabilir de zor görünüyor Menemen'den 602'ye binenler için parkur süresi uzayacağından sıkıntı olabilir.

Hocam bunu detaylandırırsanız listeme alabilirim hocam güzele benziyor

Geri
Üst Alt