Tema düzenleyici

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
977 yeterli gereksiz hat gerisi düşüncem o yönde zaten aktarmalı bir sistem içersindeyiz 977 açıldığından beri 1 kere çakılı gördüm sadace

Aliağa otogar hattı açmaz mıydınız
Kooperatifçiler izin verir miydi bilmem
Ama izin varsa tabii ki açardım

284 benzeri olarak 514'ü geri açardım

303'ü Konak'tan saat yapıp Heykel'den ringe çevirirdim

548 Bayraklı KYK Yurdu-Semt Garajı-Fuar İzmir hattı açardım
514 ü nasıl bir güzergahtan açardınız
Kooperatifçiler izin verir miydi bilmem
Ama izin varsa tabii ki açardım
İztaşit ın en sevdiğim yönü uzak ilçelerden otogara hat açılması darısı bütün uzak ilçelere.

977 yeterli gereksiz hat gerisi düşüncem o yönde zaten aktarmalı bir sistem içersindeyiz 977 açıldığından beri 1 kere çakılı gördüm sadace
Diğer hatlar gereksiz değil en azından izban bağlantılı bir hat açılmalı. Şirinyer Konak hatları gereksiz olabilir ama 977'ye ulaşmak Gaziemir - Karabağlar - Buca bölgesindeki öğrenciler için çok zor oluyordur bu yüzden Semt Garajı veya Esbaş aktarmadan (aslında iki yerden de hat gerekli) hat açılmalı Semt Garajından kalkıp Esbaşa da uğrayacak şekilde çevre yoluna çıkıp gidebilir. Üniversiteye ulaşım her yerden zor bari yakın yerlerden kolay olsun.

Arkadaşım orada okuyor, ulaşım imkanları aşırı kısıtlı ve dolu diyordu. (Karşıyaka'da yaşıyor.)

Karşıyaka da kaç kişi demokrasi universitesinde okuyor ki ? Haklı evet ulaşım imkanı kısıtlı doğru öğrencisi artmaya devam ederse başka yerlerden de açılır. Geçen denk geldim yine karşıyaka da oturan birisi İ.Y.T.E üniversitesinde okuyor halkapınara gelicek ordan f. Altay 883 veya 982 3 Aktarma benim kendi arkdaşım şemiklerde oturuyor demokrasi de okuyor. Yolcu sayısı yeteri kadar olmadığı sürece esbaştan da zor açarlar ki esbaş daha yakın. 516 veya 523 demokrasiye uzatılabilir.

Karşıyaka da kaç kişi demokrasi universitesinde okuyor ki ? Haklı evet ulaşım imkanı kısıtlı doğru öğrencisi artmaya devam ederse başka yerlerden de açılır. Geçen denk geldim yine karşıyaka da oturan birisi İ.Y.T.E üniversitesinde okuyor halkapınara gelicek ordan f. Altay 883 veya 982 3 Aktarma benim kendi arkdaşım şemiklerde oturuyor demokrasi de okuyor. Yolcu sayısı yeteri kadar olmadığı sürece esbaştan da zor açarlar ki esbaş daha yakın. 516 veya 523 demokrasiye uzatılabilir.
Çoğu kişi zaten ulaşımı zor diye demokrasi üniversitesini tercih etmiyor giden de puanı diğer üniversitelere yetmediği için mecburen gidiyor ulaşımının az da olsa kolaylaştırılması lazım o zaman tercih eden artar ve böylece ulaşım talepleri de artar ve zamanla yeni hatlar açılmaya başlar.

Hocam, Karşıyaka'da oturan kişi eğer Bostanlı'ya yakınsa Vapur+Otobüs yapmasını öneririm.

Şemikler'deki arkadaşınız için de 221+Vapur+977 (ki zaten öyle yapıyordur) öneririm.

Hocam bunu Karşıyaka olarak düşünmeyin, Turan sonrası Bayraklı+Karşıyaka+Çiğli olarak düşünün.

Hocam, Karşıyaka'da oturan kişi eğer Bostanlı'ya yakınsa Vapur+Otobüs yapmasını öneririm.

Şemikler'deki arkadaşınız için de 221+Vapur+977 (ki zaten öyle yapıyordur) öneririm.

Hocam bunu Karşıyaka olarak düşünmeyin, Turan sonrası Bayraklı+Karşıyaka+Çiğli olarak düşünün.
Karşıyaka - Üçkuyular arası sık vapur seferleri olsa Karşıyaka'dan ulaşım biraz daha rahat olur.

Karşıyaka - Üçkuyular arası sık vapur seferleri olsa Karşıyaka'dan ulaşım biraz daha rahat olur.
Aradaki mesafe fazla hocam, keşke Mavişehir ve Bayraklı İskeleleri olup da yoğunluk azaltsa. Özellikle de Mavişehir.

Şöyle bir öneri de bulunmak istiyorum. Bostanlı - kşk. İsk. turan salhane yolu yeşildere karabağlar fuar izmir gir çık demokrasi universitesi. Salhane yolundan gitmesinin sebepi metrodan aktarma yapmak istiyenler için.

Trafik saatinde 515 ile yarışacak bir güzergah görüyorum. :)
Trafik saati demeyelim de her saat yarışacak bir hat diyebilriz her an trafik zaten çevredeki gökdelenler iyice bittikten sonrasını orayı düşünemiyorum. İKÇÜ için 912 nin oraya uzatılması nasıl olur oraya da kolay ulaşım var diyeyemeyiz tramway bildiğim kadarıyla uzak kalıyor. Oraya da bir şeyler düşünülebilir.

İKÇÜ için 912 nin oraya uzatılması nasıl olur oraya da kolay ulaşım var diyeyemeyiz tramway bildiğim kadarıyla uzak kalıyor. Oraya da bir şeyler düşünülebilir.
Sanmıyorum 912'nin uzayacağını çünkü uzaması durumunda yine Egekent'e uğraması gerekecek, bu da AC'ne gir çık demek olacak.

İKÇÜ İzban'a geniş peron yeri yapılması durumunda;
Egekent2-9EylülCad-İKÇÜ
İzban-Kampüs
İkçü-Seyrek(Bakırçay) KYK'dan dolayı

Şeklinde hat açılabilir.

Belki Menemen-İKÇÜ?
İzban-Tramvay (İkçü Durakları)

Trafik saati demeyelim de her saat yarışacak bir hat diyebilriz her an trafik zaten çevredeki gökdelenler iyice bittikten sonrasını orayı düşünemiyorum. İKÇÜ için 912 nin oraya uzatılması nasıl olur oraya da kolay ulaşım var diyeyemeyiz tramway bildiğim kadarıyla uzak kalıyor. Oraya da bir şeyler düşünülebilir.
Oraya izban ve tramvay uzak kalıyor bir arkadaşım izbanla gidip Egekent'ten kampüse yürüyor ama baya uzun sürüyormuş bunun için 596 hattı var Egekent aktarmadan kalkıyor ama 912 de oraya uzatılmalı hatta birçok Egekent ve Ulukent aktarma hattı İKÇÜ'de son durak yapmalı bu fikrimi daha önce de söylemiştim izban istasyonu açılınca izban ile birlikte orası güzel bir aktarma merkezi olur. 830 da Egekent'ten İKÇÜ'ye uzatılmalı hat böyle işlevli hale gelir.

Sanmıyorum 912'nin uzayacağını çünkü uzaması durumunda yine Egekent'e uğraması gerekecek, bu da AC'ne gir çık demek olacak.

Egekent2-9EylülCad-İKÇÜ
İzban-Kampüs

Şeklinde hat açılabilir.

Belki Menemen-İKÇÜ?
Egekent aktarma merkezi yer olarak kötü bir yer otobüslerin oraya girip çıkması çok zaman alıyor ve Anadolu caddesinden de oraya çok yürüme mesafesi var çok ters bir yerde kalıyor en başından hiç yapılmamalıydı sadece izban istasyonu yapılıp oradaki bazı hatlar Çiğli'de bazıları İKÇÜ ve Ulukent'te son durak yapmalıydı.

Oraya izban ve tramvay uzak kalıyor bir arkadaşım izbanla gidip Egekent'ten kampüse yürüyor ama baya uzun sürüyormuş bunun için 596 hattı var Egekent aktarmadan kalkıyor ama 912 de oraya uzatılmalı hatta birçok Egekent ve Ulukent aktarma hattı İKÇÜ'de son durak yapmalı bu fikrimi daha önce de söylemiştim izban istasyonu açılınca izban ile birlikte orası güzel bir aktarma merkezi olur. 830 da Egekent'ten İKÇÜ'ye uzatılmalı hat böyle işlevli hale gelir.
Bu işlem eğer İKÇÜ, Egekent'in yerini alırsa yapılmalı ya da Anadolu Caddesi yan yoluna durak eklenerek.

Egekent2-9EylülCad-İKÇÜ
İzban-Kampüs

Şeklinde hat açılabilir.

Belki Menemen-İKÇÜ?
Menemen-Çanakkale Asf. Cd.-İkçü-Çevreyolu-Mavişehir-Atakent-Bostanlı İskele
gibi bir hat açılırsa menemen,koyundere,asarlık,ikçü(595 çiğliyi dolaşıyor) gibi yerlere katkısı çok olur

Geri
Üst Alt