Tema düzenleyici

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demokrasi Üniversitesi'ne hat önerime red geldi.

Screenshot_20250613_162331_Bizzmir.jpg

Demokrasi Üniversitesi'ne hat önerime red geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 70141
Bu hatları üniversiteler istemeli o zaman mantığını umursamadan açıyorlar. Sadece 208 o kadar saçmaydı ki işletemediler. Aslında geçtiği duraklarda dursa o da 483’ten mantıklı olurdu ki 483’ün durak sayısı arttı

Aslında talebime reddetseler de değerlendirilecektir yazmışlar, inşallah bir gün hat açılır. Ana kampüs eğer Uzundere'ye taşınırsa ve bu şekilde gelişmeler olmazsa öğrenciler ulaşımda çok büyük çile çekerler.

Neredeyse 3 sene önce olacak böyle bir hat önermiştim ama aliağaya iztaşıt gelince açarlar mı acaba?

1000002289.jpg

879 hattının yoğun olmasından dolayı böyle bir hat açılmasını ve hangi duraklardan geçmesini yazmıştım. Belki açarlar.

1000002291.jpg

Geçen sene 304 hattının belirli saatler arasında yerleşkeye kadar gitmesini talep etmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 490 da sabahları yerleşkeye giriyordu. Sonradan tınaztepe hatları metro inşaatı dolayısıyla yerleşkeye çekilmişti.

1000002293.jpg

Neredeyse 3 sene önce olacak böyle bir hat önermiştim ama aliağaya iztaşıt gelince açarlar mı acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 70474
İZTAŞIT çok güzel bir kaçış yolu oldu ESHOT için. Uzak bir ilçe için en ufak bir talepte "İZTAŞIT gelcek bekleyin" şeklinde paslıyorlar. Eski Foça için yanlış hatırlamıyorsam 2023'te anlaşılmıştı aslında ama hala İZTAŞIT'a geçemediler.

266 okullar bölgesi bornova metro hattına ret geldi
1750768220468.jpeg

kurudere yeni bornova mezarlığı ve karagöl için istediğim hat düzenlemeleri için olumlu yanıt geldi
1750768246351.jpeg

Koyundere-Bostanlı İskele önerime red geldi maalesef

IMG_0983.jpeg

Geri
Üst Alt