E
Enstanya
Hasan Ali Yücel caddesinin solunda kalan yerleşimin oradan geçse kabul ederler belki313 varken evka3e tekrar hat açacaklarını düşünmüyorum ama yazarım gene de.
Hasan Ali Yücel caddesinin solunda kalan yerleşimin oradan geçse kabul ederler belki313 varken evka3e tekrar hat açacaklarını düşünmüyorum ama yazarım gene de.
Hasan Ali Yücel caddesinin solunda kalan yerleşimin oradan geçse kabul ederler belki
Ekli dosyayı görüntüle 69239
Ben geçen gün attım umarım onay gelirBir de öyle siz talep edin. O zaman belki açılma ihtimali olabilir.
Ben geçen gün attım umarım onay gelir
Ben de önceden talep etmiştim red cevabı gelmişti ama sizde gelmez inşallah.ayrıca Menemen - Bostanlı İskele hattının açılmasını talep edeceğim.
Daha cevaplamadı1. Ye tam olarak ne cevap verdiler?
583eyse yaparız gibisinden geçiştirdiler 2-3 ay geçti hala birşey yapılmadıDaha cevaplamadı
Red cevabı geldiBornova Naldöken - Kemer hattı içinde talep açar mısın
Evka 3 Metronun dibindeki yere gitmek için Bornova Metroya kadar gitmek zorunda kalmak çok saçma
İZBAN her yerde,ama Naldöken'e İZBAN vermezük
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.