1. Ye tam olarak ne cevap verdiler?
Yani orası öyle de uygun görülmedi yazılmasa daha doğru olurduhocam sanki reddetmekten çok talebi önemsemişler gibi geldi bana
koca başlığı görmemişim kusura bakmayınYani orası öyle de uygun görülmedi yazılmasa daha doğru olur
Bornova Naldöken - Kemer hattı içinde talep açar mısın830 hattını 18.04.2024 tarihinde önermeme rağmen talebimi reddedip daha sonra açıp sonra gene kapattılar. (Mesaj uzun olduğu için tarihi belirttim.)
Ekli dosyayı görüntüle 69230Ekli dosyayı görüntüle 69231
Yazarım ama öyle bir hat açmazlar.Bornova Naldöken - Kemer hattı içinde talep açar mısın
Neden? Kavaklıdereden bile kemere otobüs var Naldökene neden olmasın?Yazarım ama öyle bir hat açmazlar.
Peki Evka 3 için bir şey yazabilir misinAçmazlar işte eshotu az çok biliyoruz aktarma yaptırmayı istiyorlar. Ben kemalpaşadan kemere hat önerdiğim zaman bile reddedildi.
Ekli dosyayı görüntüle 69238
Talebinizi ilettim.Bornova Naldöken - Kemer hattı içinde talep açar mısın
Neresi için?Peki Evka 3 için bir şey yazabilir misin
TeşekkürlerTalebinizi ilettim.
Yeni mezarlıkNeresi için?
İlettim.Yeni mezarlık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.