Tema düzenleyici

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
girneden karşıyakaya girip sonra alaybeyden çıkabilir hem çiğli-karşıyaka arası izban alternatifi 2.hat olur ama 853 aosb den gidiyor 830 anadolu cd-girne cd-Yalı cd-altınyol-Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cd.-252Sk.-Mustafa Kemal Caddesi - Evka 3 Metro şeklinde gidebilir
Öyle iyi ama parkur uzar diye muhtemelen yapmazlar zaten girne trafiği çok oluyor en başından sonuna gitmesi ortalama 10 dakika sürer.

830 hattının Ulukent aktarma - Evka 3 metro hattına dönüşmesi için başvuru yapacaktım geçenlerde denedim ama hata vermişti tekrar deneyeceğim ancak ben hattın bu şekilde düzenleme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum egekent aktarma - evka 3 metro hattı olarak istesem o şekilde düzenlenme ihtimali daha yüksek. Ayrıca 800'ün ücretsiz aktarma verecek şekilde gkö lü çalışması için talep oluşturacağım 800 için yapılabilecek en mantıklı düzenleme bu A tarifesine geçerse eshotun geliri çok azalır bu şekilde olması hem yolcuları zorlamaz hem gelir biraz azalsa da yine kazandırmaya devam eder. @Rekli @Ayaz @kısayolunuzunu 830 için ulukent olarak mı egekent olarak mı başvurayım ?
830'un bence Egekent-Evka3 olarak Bayraklı'dan geçmesi gerekiyor.

Smryna Meydanı ve Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'nden Aşık Veysel Rekreasyon alanına oradan Evka-3 Metroya

837 nin kavsak hatasi duzeltilmis.
IMG_1719.jpeg

Gir-çık yapmasına gerek yok, sanayi içinden gitsin, oralarda da okullar var zaten lojmanlardan binen az.
O şekilde açılacağını sanmıyorum ana hat olacağı için düz Çanakkale Asfaltı'ndan ve Anadolu Caddesi'nden gider. Sanayi için 817'nin güzergahı değişmeli zaten Tekel Ortaokulu'na giriyor oradan devam edip tüm sanayiyi dolaşabilir Ulukent Aktarma Merkezi 2'de son durak yapabilir.

buradaki gibi önce evka 3 metro - 4. sanayi - ankara caddesi - bornova merkez - çevreyolu - şehir hastanesi - bayraklı tünelleri - ikçüye ondan sonra da ulukente gidebilir
Bu şekilde güzel ama açılma ihtimali çok düşük Evka 3 Metro'dan 330 gibi Turan'a kadar gidip devamında düz Anadolu Caddesi'nden Ulukent'e kadar gitmeli. İKÇÜ'ye o şekilde belki gir çık yapabilir.

Geri