Tema düzenleyici

Eshot'a İletmiş Olduğunuz Talepleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
girneden karşıyakaya girip sonra alaybeyden çıkabilir hem çiğli-karşıyaka arası izban alternatifi 2.hat olur ama 853 aosb den gidiyor 830 anadolu cd-girne cd-Yalı cd-altınyol-Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cd.-252Sk.-Mustafa Kemal Caddesi - Evka 3 Metro şeklinde gidebilir
Öyle iyi ama parkur uzar diye muhtemelen yapmazlar zaten girne trafiği çok oluyor en başından sonuna gitmesi ortalama 10 dakika sürer.

Eshot 800'ü nasıl açtı acaba ? Hayret iyi ki açmış ama A tarifesinde çalışmıyor işte. 830'u da açsalar bari ama Eshot'un körüklü araçlarıyla ve A tarifesinde açmalılar.
ESHOT'ken savcılık zoru ile, sonra baktılar ki tutundu ÖHO olunca devam ettirildi.

830 hattının Ulukent aktarma - Evka 3 metro hattına dönüşmesi için başvuru yapacaktım geçenlerde denedim ama hata vermişti tekrar deneyeceğim ancak ben hattın bu şekilde düzenleme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum egekent aktarma - evka 3 metro hattı olarak istesem o şekilde düzenlenme ihtimali daha yüksek. Ayrıca 800'ün ücretsiz aktarma verecek şekilde gkö lü çalışması için talep oluşturacağım 800 için yapılabilecek en mantıklı düzenleme bu A tarifesine geçerse eshotun geliri çok azalır bu şekilde olması hem yolcuları zorlamaz hem gelir biraz azalsa da yine kazandırmaya devam eder. @Rekli @Ayaz @kısayolunuzunu 830 için ulukent olarak mı egekent olarak mı başvurayım ?
830'un bence Egekent-Evka3 olarak Bayraklı'dan geçmesi gerekiyor.

Smryna Meydanı ve Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'nden Aşık Veysel Rekreasyon alanına oradan Evka-3 Metroya

830'un bence Egekent-Evka3 olarak Bayraklı'dan geçmesi gerekiyor.

Smryna Meydanı ve Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'nden Aşık Veysel Rekreasyon alanına oradan Evka-3 Metroya
Olabilir aslında yeter ki bornova merkezden cumhuriyet meydanından geçsin

837 nin kavsak hatasi duzeltilmis.
IMG_1719.jpeg

Geri
Üst Alt