Dibimizde Bmc var gidip Sakaryadan Otokar, Ankara yada İstanbuldan Mercedes getiriyoruz. Körüklülerde bari Mercedes yada Man olsa biraz kolay olsa Bmc isterim körüklüleri gayet iyi. Manisa ve Bursada denemiştim onları.
Otokar Gelsin artık YETER
Bunu mu aramak istediniz?
Şaka bir yana çeşitlilikten dolayı körlüklülerde e-Ata gelebilir
Kapasitesi düşük ya keşke Iveco Streetway gelse Trdw üretiliyorŞaka bir yana çeşitlilikten dolayı körlüklülerde e-Ata gelebilir
Karsan da tr firmasıKapasitesi düşük ya keşke Iveco Streetway gelse Trdw üretiliyor
İsuzi tatmin etmez eshot şuanda bütçesini ve kredi çekti o yüzden Mercedesi almaları lazım man da olsa olur Mercedes citaro aylardır test ediliyor keşke alınsaKörüklü otokar ısuzu alınsın. Mercedes en fazla sololarından alınır. Maliyet açısından körüklü pahalıya kaçıyor.
Maliyeti iyiyse tatmin eder. Kredinin hepsini mercedese kullanmazlar.İsuzi tatmin etmez eshot şuanda bütçesini ve kredi çekti o yüzden Mercedesi almaları lazım man da olsa olur Mercedes citaro aylardır test ediliyor keşke alınsa
İsuzi almazlar ki izmir sokaklarında kaliteli araçlar lazım isuzi küçük araçlar için iyi ama ben Türkiyede öholer dışında isuzi alımı yapıldığını görmedim solo ve körüklü den bahsediyorum 9m linkten değilMaliyeti iyiyse tatmin eder. Kredinin hepsini mercedese kullanmazlar.
Filoda bulunan Bmclerin durumu orta da bu istek sırf farklı marka olsun diye mantıklı değil.Dibimizde Bmc var gidip Sakaryadan Otokar, Ankara yada İstanbuldan Mercedes getiriyoruz. Körüklülerde bari Mercedes yada Man olsa biraz kolay olsa Bmc isterim körüklüleri gayet iyi. Manisa ve Bursada denemiştim onları.
Yeni model bmc iyi artık eskisi gibi değil Karsan e atakların menzili yetersiz ( izmirin yollarından ve hatların güzergahları örnek 443 671 )yoksa onların gelmesini isterdimFiloda bulunan Bmclerin durumu orta da bu istek sırf farklı marka olsun diye mantıklı değil.
Günün sonunda %70 Otokar %30 Mercedes alır ihaleyi BMC zaten son ihaleler de daha yüksek teklif veriyor.
Firma | Modeller / Özellikler |
---|---|
Karsan | e-JEST, e-ATAK, e-ATA, otonom e-ATAK, segment lideri |
Bozankaya | Yıllık yüksek kapasiteli üretim, ihracat odaklı |
Otokar | e-KENT C, e-TERRITO, e-CENTRO; şehir içi & şehirlerarası |
Temsa | MD9 electriCITY, LD SB E, TS45E; Avenue EV (%100 yerlilik) |
Anadolu Isuzu | NovoCiti Volt, CitiVolt, NovoVolt |
BMC | Neocity EV, Procıty+ EV |
Güleryüz | EV Ecoline, EV DD Panora |
Habaş | Alfa City E, Alfa Lux E, Comfort City E |
İlesbus, Erduman | Butik/tali üretim |
TREV Enerji | Elektrikli araç teknolojileri |
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.