Cng lide ondan bize dizel olandan lazım.inşallah körüklüler mercedes olmaz ankaranın başını çok ağrıttı yeni kasa motoru çok yetersiz biri açıklamıştı burada neden motorunun kötü olduğunu ama bulamadım
Cng lide ondan bize dizel olandan lazım.inşallah körüklüler mercedes olmaz ankaranın başını çok ağrıttı yeni kasa motoru çok yetersiz biri açıklamıştı burada neden motorunun kötü olduğunu ama bulamadım
dizel seçeneği yok sadece cng izmire özel dizel körüklü üreteceğini cidden düşünmekte misinizCng lide ondan bize dizel olandan lazım.
Dizel körüklü modeli şanlıurfa ve Eskişehir de var.dizel seçeneği yok sadece cng izmire özel dizel körüklü üreteceğini cidden düşünmekte misiniz
Fiyat listesinde yazıyor ama cınecto kataloğunu karıştırdım bulamadımDizel körüklü modeli şanlıurfa ve Eskişehir de var.
İnşallah insan biraz başka marka alırİnşallah alınmaz.
İzmir ülkedeki en dandik asfalta sahip büyükşehirlerden elektrikli otobüs biraz abesProctiylerden dolayı bmc iyi izlenim bırakmadı izmirde ama gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla gelişmiş biraz. Gönül karsan e-atak istiyor ama İzmir'in yollarında yetersiz kalır. Klimasiz ve düz yolda 400 kilometreye kadar menzil sunuyor.
Hocam İstanbul yolları da öyle şahane değil kiİzmir ülkedeki en dandik asfalta sahip büyükşehirlerden elektrikli otobüs biraz abes
Şahane olan da var olmayan da. Süspansiyonu dağıtan pek duymadım.Hocam İstanbul yolları da öyle şahane değil kisizdede araçların süspansiyonu darmadağın oluyor parkur videolarından çıkardığım sonuç
%1.000.000 katılıyorumİzmir ülkedeki en dandik asfalta sahip büyükşehirlerden
Bazı hatlar aslında çok rahat kullanabilir.elektrikli otobüs biraz abes
253'te full çalışabilir 328, 338 ve 498 hatlarında da rahat çalışır, 821'e de girer. 221,222,361,487 hatları için de iyi.%1.000.000 katılıyorum
gittiğim 14 BŞ'den en kötüsü açık ara İzmir
Bazı hatlar aslında çok rahat kullanabilir.
Ya da destek hatları açılıp onlarda kullanılabilir. (Halkapınar 2 - Karşıyaka Ring)
221, 222 veya 487'ye girmesine gerek yok bence. Daha çok yolcusu olan hatlara verilmeli. (Bu hatlara daha kısa araç verilmesi taraftarıyım.)253'te full çalışabilir 328, 338 ve 498 hatlarında da rahat çalışır, 821'e de girer. 221,222,361,487 hatları için de iyi.
Bu gidişle beldeler procityler(2009) ve conecto g ler bi 10 yıl daha çalışacak.Galiba ihale iptal olacak ne 78 yeni otobüs geldi ne de 500 araç için (solo+ körüklü+elektrikli için ayrı markalar) ihaleye çıkılma aşamasına geldi.
2028 de sözleşmeleri bitiyor o zamana kadar alınır araçBu gidişle beldeler procityler(2009) ve conecto g ler bi 10 yıl daha çalışacak.
İnşallah mercedes ve bmc alınır2028 de sözleşmeleri bitiyor o zamana kadar alınır araç
bmc'yi Isuzu ile değiştirsek??İnşallah mercedes ve bmc alınır
Bmc eski kalitesinde değil man ve Mercedes olarak değiştirebilirizİnşallah mercedes ve bmc alınır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.