Tema düzenleyici

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dibimizde Bmc var gidip Sakaryadan Otokar, Ankara yada İstanbuldan Mercedes getiriyoruz. Körüklülerde bari Mercedes yada Man olsa biraz kolay olsa Bmc isterim körüklüleri gayet iyi. Manisa ve Bursada denemiştim onları.

Körüklü otokar ısuzu alınsın. Mercedes en fazla sololarından alınır. Maliyet açısından körüklü pahalıya kaçıyor.

Körüklü otokar ısuzu alınsın. Mercedes en fazla sololarından alınır. Maliyet açısından körüklü pahalıya kaçıyor.
İsuzi tatmin etmez eshot şuanda bütçesini ve kredi çekti o yüzden Mercedesi almaları lazım man da olsa olur Mercedes citaro aylardır test ediliyor keşke alınsa

Maliyeti iyiyse tatmin eder. Kredinin hepsini mercedese kullanmazlar.
İsuzi almazlar ki izmir sokaklarında kaliteli araçlar lazım isuzi küçük araçlar için iyi ama ben Türkiyede öholer dışında isuzi alımı yapıldığını görmedim solo ve körüklü den bahsediyorum 9m linkten değil
Eldeki araçlardan Mercedes gideceği için çoğunluk alım Mercedes olur belki körüklüleri Mercedes alıp diğerlerini gene otokar temsa Güleryüz isuzi man olabilir

Dibimizde Bmc var gidip Sakaryadan Otokar, Ankara yada İstanbuldan Mercedes getiriyoruz. Körüklülerde bari Mercedes yada Man olsa biraz kolay olsa Bmc isterim körüklüleri gayet iyi. Manisa ve Bursada denemiştim onları.
Filoda bulunan Bmclerin durumu orta da bu istek sırf farklı marka olsun diye mantıklı değil.
Günün sonunda %70 Otokar %30 Mercedes alır ihaleyi BMC zaten son ihaleler de daha yüksek teklif veriyor.

Son düzenleme:
Filoda bulunan Bmclerin durumu orta da bu istek sırf farklı marka olsun diye mantıklı değil.
Günün sonunda %70 Otokar %30 Mercedes alır ihaleyi BMC zaten son ihaleler de daha yüksek teklif veriyor.
Yeni model bmc iyi artık eskisi gibi değil Karsan e atakların menzili yetersiz ( izmirin yollarından ve hatların güzergahları örnek 443 671 )yoksa onların gelmesini isterdim

FirmaModeller / Özellikler
Karsane-JEST, e-ATAK, e-ATA, otonom e-ATAK, segment lideri
BozankayaYıllık yüksek kapasiteli üretim, ihracat odaklı
Otokare-KENT C, e-TERRITO, e-CENTRO; şehir içi & şehirlerarası
TemsaMD9 electriCITY, LD SB E, TS45E; Avenue EV (%100 yerlilik)
Anadolu IsuzuNovoCiti Volt, CitiVolt, NovoVolt
BMCNeocity EV, Procıty+ EV
GüleryüzEV Ecoline, EV DD Panora
HabaşAlfa City E, Alfa Lux E, Comfort City E
İlesbus, ErdumanButik/tali üretim
TREV EnerjiElektrikli araç teknolojileri
Araştırmalar sonucu yerli firma olarak bunları buldum. İçlerinden bir tek karsanı biliyorum e-atak güzel otokar bmc bozankaya gibi markların elektrikli otobüslerini daha inceleme fırsatım olmadı.

• İlesbus → Türk otobüs üreticisi (Bursa)
  • Erduman → Türk karoser/otobüs imalatçısı (Bursa)
  • TREV Enerji → Türk enerji teknolojileri firması (Ankara), otobüs üreticisi değil ama batarya teknolojisi sağlıyor.
  • Son üç firmayı da baktım çok bilindik değil merak eden olursa diye buraya da yazdım ne iş yaptıklarını

Otokar e centro bayağı güzel duruyor

Otokar girmesin ihaleye Aynı anda İstanbul Ankara aynı anda açarsa Otokar göremeyiz

Geri
Üst Alt