İstanbul Öho demek istedim hocamMenemen ÖHO'nunkiler gayet düzgün
İstanbul Öho demek istedim hocamMenemen ÖHO'nunkiler gayet düzgün
Man ölü marka man asla alınmayacakMan A78 var, A21 alınırsa tamamlar?
Var Review:Correction Ölü Marka OtokarMan ölü marka man asla alınmayacak
Birde citaro olsa daha da güzelMercedes olsun yeter aslında. Körüklü-solo karışık alınır.
@Atabey bayıldıBen şoförlerin birinden duyum aldım 200 ihale solosu otokar olma ihtimali yüksek hatta kesine yakın
6'da MAN çalışabiliyor, 502'ye de bir araki gibi Kent girebilecek şekil güzergah çizilirse6 ve 502 hatlarında yüksek tabanlı olmayan araçlar çalışamıyor bu yüzden bu hatlar için ihtiyaç olur. İki hatta da Belde dışında araç girdiğini görmedim.
Körüklü ne zaman belli olur?Ben şoförlerin birinden duyum aldım 200 ihale solosu otokar olma ihtimali yüksek hatta kesine yakın
Ben şoförlerin birinden duyum aldım 200 ihale solosu otokar olma ihtimali yüksek hatta kesine yakın
@Atabey bayıldı
Otokar olmaz inanıyorum Mercedes yada MAN olucakSololar yüksek ihtimal otokar olacak körüklğler bari mercedes olsun.
Atabeyi sinir edenkarotokar
200 tane alırlarsa Eshotu basıcam zaten neyse meclis gene başlıyor Ulaşım komisyonu kurulursa mis yani onun temsilcisi bile olurumAtabeyi sinir edenkar
Onu şoförler değil de meclis karar verir mercedes ve man olacak mı büyük ihtimalleOtokar olmaz inanıyorum Mercedes yada MAN olucak
Büyükşehir Mercedes istiyor citaro da istiyorlarmış Başkan Vekilinden aldığım bilgi bu şekilde yakında yine yüksek mercilerfen bilgi alırım ayrıca şoförler de otokar istemiyormuş her şoföre sorcam kesin bilgi vericem size ne marka istiyorlar Otokar istiyorlar mı. Bence bu sefer Otokar alınmıycak
Evet belediye mercedes düşünüyor ayrıca ihale şartnamesi ağır olabilir diyor şoförler yani baya kaliteli Araç olucak gibi duruyorOnu şoförler değil de meclis karar verir mercedes ve man olacak mı büyük ihtimalle
Hayır verilmemiş şoförlere haber falan veriliyor bizden erken biliyorlar yani her şeyi haberleri bile yokDevlet Malzeme Ofisi'nden Otokar siparişi verilmişti sanırım , açık ihale ne zaman yapılır bilinmez.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.