Tema düzenleyici

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6 ve 502 hatlarında yüksek tabanlı olmayan araçlar çalışamıyor bu yüzden bu hatlar için ihtiyaç olur. İki hatta da Belde dışında araç girdiğini görmedim.
6'da MAN çalışabiliyor, 502'ye de bir araki gibi Kent girebilecek şekil güzergah çizilirse

Sololar yüksek ihtimal otokar olacak körüklğler bari mercedes olsun.
Otokar olmaz inanıyorum Mercedes yada MAN olucak
Büyükşehir Mercedes istiyor citaro da istiyorlarmış Başkan Vekilinden aldığım bilgi bu şekilde yakında yine yüksek mercilerfen bilgi alırım ayrıca şoförler de otokar istemiyormuş her şoföre sorcam kesin bilgi vericem size ne marka istiyorlar Otokar istiyorlar mı. Bence bu sefer Otokar alınmıycak

Otokar olmaz inanıyorum Mercedes yada MAN olucak
Büyükşehir Mercedes istiyor citaro da istiyorlarmış Başkan Vekilinden aldığım bilgi bu şekilde yakında yine yüksek mercilerfen bilgi alırım ayrıca şoförler de otokar istemiyormuş her şoföre sorcam kesin bilgi vericem size ne marka istiyorlar Otokar istiyorlar mı. Bence bu sefer Otokar alınmıycak
Onu şoförler değil de meclis karar verir mercedes ve man olacak mı büyük ihtimalle

Devlet Malzeme Ofisi'nden Otokar siparişi verilmişti sanırım , açık ihalenin ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor

Geri
Üst Alt