Tema düzenleyici

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belde yerine LE arac alinir diye dusunuyorum su ihale bir an once acilsada okusak tuketsek her seyini

İhale açılır tahmini ihaleye katılacaklar
Otokar
Bmc
Mercedes
İsuzi
Man
En uygun teklifi Mercedes verir diye dua ederiz artık
Sadece otokar katilmistir ve biz
Scared On Fire GIF by SpongeBob SquarePants
Yanan yer eshot binasidir

O mavi otokarlar ilk gunden ariza verirse yanarsa kaza yaparsa basina bisey gelirse bilin ki lanetledim 🤣🤣

1 adet mavi otokar kent lf geldi İzmire ben bunu 48 solonun parçası sandım inşallah 48 dmo solo ve 200 ihale solo otokar değil de başka marka olur.

1 adet mavi otokar kent lf geldi İzmire ben bunu 48 solonun parçası sandım inşallah 48 dmo solo ve 200 ihale solo otokar değil de başka marka olur.
İnşallah Bmc mercedes Man temsa isterim güleryüz de olur ama Otokar Gelmesin 5.kere aynı yolda gördüm yeter artık

2013 Otokar modelleri bile halen çok iyi durumda aynı yıl alınan BMC kırmızı renkler dökülüyor sanırım 500 alım olduğunda ilk hurdaya ayrılacak procity kırmızılar olacaktır.
Solaris farklılık olması açısından iyi ancak artık firma Türkiye'ye araç satmıyor yine Otokar veya Mercedes alır ihaleyi.

2013 Otokar modelleri bile halen çok iyi durumda aynı yıl alınan BMC kırmızı renkler dökülüyor sanırım 500 alım olduğunda ilk hurdaya ayrılacak procity kırmızılar olacaktır.
Solaris farklılık olması açısından iyi ancak artık firma Türkiye'ye araç satmıyor yine Otokar veya Mercedes alır ihaleyi.
Procityler ayrılır, sonra Beldelerin de ayrılması gerek ama ona nasıl yüksek tabanlı alternatif bulunacak daha belli değil.

Geri
Üst Alt