Yüksek tabanlı araç arayışı olduğunu sanmıyorum çünkü ihtiyaç yok yakında onlar da hibe edilir durumları iyi.Procityler ayrılır, sonra Beldelerin de ayrılması gerek ama ona nasıl yüksek tabanlı alternatif bulunacak daha belli değil.
Yüksek tabanlı araç arayışı olduğunu sanmıyorum çünkü ihtiyaç yok yakında onlar da hibe edilir durumları iyi.Procityler ayrılır, sonra Beldelerin de ayrılması gerek ama ona nasıl yüksek tabanlı alternatif bulunacak daha belli değil.
6 ve 502 hatlarında yüksek tabanlı olmayan araçlar çalışamıyor bu yüzden bu hatlar için ihtiyaç olur. İki hatta da Belde dışında araç girdiğini görmedim.Yüksek tabanlı araç arayışı olduğunu sanmıyorum çünkü ihtiyaç yok yakında onlar da hibe edilir durumları iyi.
LE araçlar alınabilir Low Entry (Alçak Giriş) onlar girebiliyor6 ve 502 hatlarında yüksek tabanlı olmayan araçlar çalışamıyor bu yüzden bu hatlar için ihtiyaç olur. İki hatta da Belde dışında araç girdiğini görmedim.
Otokar bol bol İstanbullular alabilirBüyük ihtimalle otokar mı alır yine ihaleyi yoksa bu kez turnayı gözünden vurarak ihaleyi mercedes mi alır
Bu devirde yüksek katlı araç mı lazımProcityler ayrılır, sonra Beldelerin de ayrılması gerek ama ona nasıl yüksek tabanlı alternatif bulunacak daha belli değil.
Maalesef evetBu devirde yüksek katlı araç mı lazım
Nasıl olacakMaalesef evet
Alçak tabanlı araçlar bazı hatlarda yere sürttüğü için Belde dışı araç çalışamıyorNasıl olacak
Temsa daha kötü aman gerek yok Güleryüz cobra alsınlar güzel olabilir çeşitlilik olurOtokar bol bol İstanbullular alabilirBiz Temsaya BMC ye razıyız
Temsa gayet güzel Hocam Avenue Plus Otokardan daha iyi gibiTemsa daha kötü aman gerek yok Güleryüz cobra alsınlar güzel olabilir çeşitlilik olur
İnşallah bu ihaleyi de otokar alırsa eshot genel müdürlüğünün binasının önü 1 mayıs eylemleri gibi olur.200 solo man 200 körüklü citaro 100 de man elektrikli çok iyi olurdu ama hepsi Mercedes olsa da olur
her yer dümdüz değilBu devirde yüksek katlı araç mı lazım
temsa avenue modelini düzeltti de sanırım isteğe göre üretiliyor artık. yeni kasa gelmedi avenue'ya da bu seneTemsa daha kötü aman gerek yok Güleryüz cobra alsınlar güzel olabilir çeşitlilik olur
temsa: belki alınırOtokar bol bol İstanbullular alabilirBiz Temsaya BMC ye razıyız
Ya hoca teknik olarak öyle ama uygulamada 0 İzmirin kentleri sıkıntılı diyorum Öho ve 2013 model İett araçlarıyla kıyaslanamaztemsa: belki alınır
bmc: siyasi sebeplerden ve önceki deneyimlerden ötürü muhtemelen tercih edilmez
otokarların güzel olduğunu kabullen artık 50 paragraf açıklama yaptım
Man A78 var, A21 alınırsa tamamlar?LE araçlar alınabilir Low Entry (Alçak Giriş) onlar girebiliyor
Menemen ÖHO'nunkiler gayet düzgünYa hoca teknik olarak öyle ama uygulamada 0 İzmirin kentleri sıkıntılı diyorum Öho ve 2013 model İett araçlarıyla kıyaslanamaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.