Antalyada var isuzu citiportler kaptanlar o kadar beğenmiyor ama bencede bmc Mercedes kentlerin gerisindelerİsuzu cıtıportlardan alınsa güzel olabilir. Hatta varsa körüklüleri de alınabilir. Onun harici körüklü mercedes alımı olmasını isterdim.
Antalyada var isuzu citiportler kaptanlar o kadar beğenmiyor ama bencede bmc Mercedes kentlerin gerisindelerİsuzu cıtıportlardan alınsa güzel olabilir. Hatta varsa körüklüleri de alınabilir. Onun harici körüklü mercedes alımı olmasını isterdim.
Bende isterim ama alirsak @Rick Grimes her an izmire gelebilirİsuzu cıtıportlardan alınsa güzel olabilir. Hatta varsa körüklüleri de alınabilir. Onun harici körüklü mercedes alımı olmasını isterdim.
Biz 500 arac mi ne alacaz ayrica dusuk ihtimal Iveco solaris gorebiliriz ihalede otokar girmesin aman diyem ruyamda beni avliyorlar artik kabuslarim bile otokar olduEGO nun açtığı ihaleye tek firma teklif vermişti Umarım aynısı olmaz.
Körüklü Isuzu alan ilk şehire giderimBende isterim ama alirsak @Rick Grimes her an izmire gelebilir![]()
İngiliz otobusu alsinlar 1 kapili falanYa da akia alsınlar![]()
Toplamda 500 araç değil mi . 500 adet tek seferde alınmayacak diye biliyorum.Biz 500 arac mi ne alacaz ayrica dusuk ihtimal Iveco solaris gorebiliriz ihalede otokar girmesin aman diyem ruyamda beni avliyorlar artik kabuslarim bile otokar oldu
Parca Parca gelir zaten hepsi aynı anda gelmez ama 200 körüklü 300 solo 100 de elektrikli alınacak o kesinToplamda 500 araç değil mi . 500 adet tek seferde alınmayacak diye biliyorum.
Bi dakka 57 otobusluk kayip var bunu izulas uzerinden tamamliycaklar heralde alim yapilacagini soylemisti izulas soforu ben en iyisi eshot soforlerinden alim ile ilgili bilgi almaya calisiyimESHOT Genel Müdürlüğü, 2025 yılında 200 adet solo ve 200 adet körüklü otobüsün yanı sıra 100 adet elektrikli otobüsün alımı için de ihaleye çıkacak. Yeni otobüslerin gelişine paralel olarak, 15 yaşın üzerinde olan ve artık işletme verimliliği bulunmayan 557 otobüs ise envanterden düşülecek. Böylece ESHOT filosundaki otobüs sayısı 1740 olacak ve filo yaş ortalaması 10,14’ten ‘6’ bandına çekilecek.
Halen İzmir’de toplu ulaşım binişlerinin yüzde 62,5’i otobüslere yapılıyor. ESHOT otobüslerine yapılan binişlerin oranı yüzde 46,8 iken; İZULAŞ’ın payı yüzde 10,5; İZTAŞIT araçlarının payı ise yüzde 5,2 olarak gerçekleşiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin planladığı raylı sistem yatırımlarının hayata geçmesiyle toplu ulaşımda lastik tekerlekli araçların payının düşmesi hedefleniyor.
Eshot Gov Tr'den alıntıdır.
Mercedes cornectoların sözleşmelerini uzattılar o yüzden yeni araçlar gelse bile hemen çekilmezler o yüzden şimdilik durum buESHOT Genel Müdürlüğü, 2025 yılında 200 adet solo ve 200 adet körüklü otobüsün yanı sıra 100 adet elektrikli otobüsün alımı için de ihaleye çıkacak. Yeni otobüslerin gelişine paralel olarak, 15 yaşın üzerinde olan ve artık işletme verimliliği bulunmayan 557 otobüs ise envanterden düşülecek. Böylece ESHOT filosundaki otobüs sayısı 1740 olacak ve filo yaş ortalaması 10,14’ten ‘6’ bandına çekilecek.
Halen İzmir’de toplu ulaşım binişlerinin yüzde 62,5’i otobüslere yapılıyor. ESHOT otobüslerine yapılan binişlerin oranı yüzde 46,8 iken; İZULAŞ’ın payı yüzde 10,5; İZTAŞIT araçlarının payı ise yüzde 5,2 olarak gerçekleşiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin planladığı raylı sistem yatırımlarının hayata geçmesiyle toplu ulaşımda lastik tekerlekli araçların payının düşmesi hedefleniyor.
Eshot Gov Tr'den alıntıdır.
100 elektrikli otobüsün içinde olabilir. 20 25 tane alınır belki.Trolleybus de alınacak
Emektarlar be o345k ile ayni yasta ayrilir belkiMercedes cornectoların sözleşmelerini uzattılar o yüzden yeni araçlar gelse bile hemen çekilmezler o yüzden şimdilik durum bu
Kayıp olmaması lazım üstüne en az 100 otobüs fazla almamız lazım zaten yeni hat açılmıyor sefer sıklığı artmıyor.Bi dakka 57 otobusluk kayip var bunu izulas uzerinden tamamliycaklar heralde alim yapilacagini soylemisti izulas soforu ben en iyisi eshot soforlerinden alim ile ilgili bilgi almaya calisiyim![]()
Onun için daha alan açılmadı planlama var ama icraat yok maalesef şimdilik söylenti gibi ama bakalım hep beraber göreceğizTrolleybus de alınacak . Metrobüs araçları gelecek.
Bence daha yolları varMercedes cornectoların sözleşmelerini uzattılar o yüzden yeni araçlar gelse bile hemen çekilmezler o yüzden şimdilik durum bu
Aynen yeni hatlar için daha fazla araç alımı olacak procityler ler gidici zaten beldeler de öyleKayıp olmaması lazım üstüne en az 100 otobüs fazla almamız lazım zaten yeni hat açılmıyor sefer sıklığı artmıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.