Yeni araç alınırsa giderler izulaş sıkıntı durumdan Bi kurtulsa güzel olacak keşke iztaşıttaki araçları izulaş alsa iyi olurduAsil izulasin otokarlari gitsin cok sikinti cikarmaya basladilar
Yeni araç alınırsa giderler izulaş sıkıntı durumdan Bi kurtulsa güzel olacak keşke iztaşıttaki araçları izulaş alsa iyi olurduAsil izulasin otokarlari gitsin cok sikinti cikarmaya basladilar
Alinicakmis zatende sofor dedigi gibi para yokmusYeni araç alınırsa giderler izulaş sıkıntı durumdan Bi kurtulsa güzel olacak keşke iztaşıttaki araçları izulaş alsa iyi olurdu
İhale açılır tahmini ihaleye katılacaklarBelde yerine LE arac alinir diye dusunuyorum su ihale bir an once acilsada okusak tuketsek her seyini
Sadece otokar katilmistir ve bizİhale açılır tahmini ihaleye katılacaklar
Otokar
Bmc
Mercedes
İsuzi
Man
En uygun teklifi Mercedes verir diye dua ederiz artık
O gorunce kabuslar giriyor 8 yil 2012 otokarlara bindim ben 268deOtokar yazısı görünce atabeyEkli dosyayı görüntüle 79367
O yüzden mersinli seni duyup araç almama kararı vermiş dkdkdkdkkdkdkskskskskssO mavi otokarlar ilk gunden ariza verirse yanarsa kaza yaparsa basina bisey gelirse bilin ki lanetledim![]()
İnşallah Bmc mercedes Man temsa isterim güleryüz de olur ama Otokar Gelmesin 5.kere aynı yolda gördüm yeter artık1 adet mavi otokar kent lf geldi İzmire ben bunu 48 solonun parçası sandım inşallah 48 dmo solo ve 200 ihale solo otokar değil de başka marka olur.
Solaris asla bir daha alınmayacakCozum:Solaris Urbino 10![]()
Otokardan iyi olduğuda değişmeyecekSolaris asla bir daha alınmayacak
Solaris önce diz mesafesi nedir öğrensinOtokardan iyi olduğuda değişmeyecek
Diz mesafesi olarak bir sıkıntısı yok gayet rahat otobüsler.Solaris önce diz mesafesi nedir öğrensin
Procityler ayrılır, sonra Beldelerin de ayrılması gerek ama ona nasıl yüksek tabanlı alternatif bulunacak daha belli değil.2013 Otokar modelleri bile halen çok iyi durumda aynı yıl alınan BMC kırmızı renkler dökülüyor sanırım 500 alım olduğunda ilk hurdaya ayrılacak procity kırmızılar olacaktır.
Solaris farklılık olması açısından iyi ancak artık firma Türkiye'ye araç satmıyor yine Otokar veya Mercedes alır ihaleyi.
Körüklülerin Tekerlek üstü koltukları aşırı rahatsızDiz mesafesi olarak bir sıkıntısı yok gayet rahat otobüsler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.