Tema düzenleyici

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de genelde otokardan başka bir araç görmüyorum (iett'de şahinkayadan sonra araç çeşitliliği yok oluyor) ama delirmiyorum çok seviyorum
Bizim burda 2016 dan beri alınan araçların %90 ı otokar kent o yüzden haklı bir isyan var çeşitlilik lazım o yüzden cornecto olursa süper olcak

Bizim burda 2016 dan beri alınan araçların %90 ı otokar kent o yüzden haklı bir isyan var çeşitlilik lazım o yüzden cornecto olursa süper olcak
Sadece eshotta değil izulaşta ve iztaşıtta da otokar dolu. Menemen İztaşıttaki araçların yarısından fazlası Otokar, hepsi Kent olsa neyse ama Sultan ve Centro da çok onları hiç sevmiyorum. Otokae dışında Menemende az sayıda Akia ve Temsa var.

Sadece eshotta değil izulaşta ve iztaşıtta da otokar dolu. Menemen İztaşıttaki araçların yarısından fazlası Otokar, hepsi Kent olsa neyse ama Sultan ve Centro da çok onları hiç sevmiyorum. Otokae dışında Menemende az sayıda Akia ve Temsa var.
centro nun nesi kötü? anadoluda bir maltepede dolmuş hattında gördüm çok binmek istiyorum

Çeşitliliği sadece gözümüz bayram eysin diye istiyoruz da bu işin yedek parçası bakımı vs. Hiç düşünmüyorsunuz. Tek yada 2-3 model üzerinden ilerlemek her zaman daha avantajlıdır.
Orası ayrı tabi ama eskidende mesela 91 yılı ikarus Macar yugaslov 92 volvo sanos 93 bmc balta 87 Mercedes 0302 98 o345 ve man sls232 2000 Mercedes 0345k ve isuzi ler 2003 belde 2004 belde 2007 belde 2008 mersedes 2009 cornecto procity doruk 215 220 190 le böyle olmuş yıllardır

İztaşıtta da otokar kent ve karsan atak dışında mercedes benz conecto bmc procity güleryüz cobra temsa avenue(takviye) man lions city akia ultra(takviye) tezeller autobus(2.el) tcv karat(dizel ve 2.el) hatta mercedes conecto(2012-2015 kasa ve 2.el)bmc procity (2014-2016 kasa ve 2.el) temsa avenue lf (2013-2015 kasa ve 2.el) man lions city(2012-2015 kasa ve 2.el) otokar Sultan (city+lf ve takviye) temsa md 9 le otokar doruk bmc neocity almalı. Tabii mercedes benz cıtaro solo da almalı. körüklü de almalı otokar kent körüklü (18/18,75 cm) mercedes conecto g bmc procity 18 temsa avenue 18 man lions city g
Karsan breda menarinibüs avancity (2.el) solo+körüklü de almalı. İzulaş ta temsa avenue ve otokar kent dışında eski modeller hariç iztaşıta verdiğim örnek modellerden almalı.

İzmir biraz kaliteli otobus almali gelen turistlere zengin sehri gibi tanitmak icin ayrica otokarda hic konfor falan yok

Centro daha konforlu ama eğer 9m lik düşünülüyorsa Bi ara neocity çok popülerdi belki yeni arayışa girebilir eshot

İhale açarlarsa süreç çok uzun sürer ayrıca katılım da pek olmaz diye düşünüyorum, Devlet Malzeme Ofisi araçları hızlıca teslim eder.

İhale açarlarsa süreç çok uzun sürer ayrıca katılım da pek olmaz diye düşünüyorum, Devlet Malzeme Ofisi araçları hızlıca teslim eder.
İhale açarlar açmak zorundalar 2021 dışında ihaleli araçlar alınmadı ve bu senenin başında planlamada vardı bu ama olmadı o yüzden olacak elinde sonunda

İsuzu cıtıportlardan alınsa güzel olabilir. Hatta varsa körüklüleri de alınabilir. Onun harici körüklü mercedes alımı olmasını isterdim.

Geri
Üst Alt