Tema düzenleyici

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yıl 2021 kışı,okul zamanı
sabah 7 gibi 680 e bindim,mezarlıkbaşından inip ptt den 42 ve türevleri,ordan da kemerden 367 yapcam plan bu
karaselviden depar servisine binmiştim eski evin orası zaten
o depar servisleri bile full çekiyor öyle bir yoğunluk var
önde zor bela koltuk buldum ama daha 5 durak gittik otobüs full çekti adım atacak yer yok,e haliyle inmek isteyen dolu koca bir koridor aşmak zorunda
neyse kilimcitepedeyiz,biri incek ama o dolulukta inmek zaten namümkün. adam da en arkadan kapıyı aç kapıyı aç diye bağırıyor,şoförün kulağına gitmiyor sanırım bu çırpınış
şoför basıyor kilimciden köstenceyi geçiyor,sonraki durakta inemeyen adam en arkadan en öne bir hışımla geldi,şoföre sövüyor da sövüyor işte bağırıyom duymuyon mu yapacağın işi falan filan yardırıyor
şoför de karşılık veriyor aynı minvalde
sen y**şaksın yok sen y**şaksın senin ana bacı falan adam alabildiğine sövüyor
ön kapıda sıkışan yolcular adamı aşağı bi ittirdi, şoför de kapıyı suratına kapadı bastı gitti
(680 de bu olaylar normal karşılanmaktadır)

Konu sahibi
yıl 2021 kışı,okul zamanı
sabah 7 gibi 680 e bindim,mezarlıkbaşından inip ptt den 42 ve türevleri,ordan da kemerden 367 yapcam plan bu
karaselviden depar servisine binmiştim eski evin orası zaten
o depar servisleri bile full çekiyor öyle bir yoğunluk var
önde zor bela koltuk buldum ama daha 5 durak gittik otobüs full çekti adım atacak yer yok,e haliyle inmek isteyen dolu koca bir koridor aşmak zorunda
neyse kilimcitepedeyiz,biri incek ama o dolulukta inmek zaten namümkün. adam da en arkadan kapıyı aç kapıyı aç diye bağırıyor,şoförün kulağına gitmiyor sanırım bu çırpınış
şoför basıyor kilimciden köstenceyi geçiyor,sonraki durakta inemeyen adam en arkadan en öne bir hışımla geldi,şoföre sövüyor da sövüyor işte bağırıyom duymuyon mu yapacağın işi falan filan yardırıyor
şoför de karşılık veriyor aynı minvalde
sen y**şaksın yok sen y**şaksın senin ana bacı falan adam alabildiğine sövüyor
ön kapıda sıkışan yolcular adamı aşağı bi ittirdi, şoför de kapıyı suratına kapadı bastı gitti
(680 de bu olaylar normal karşılanmaktadır)
680 , benim de olaylı hattımdı,2023 civarı

Bir gün aklımda plan vardı, Egzozcu tarafındaydık o zamanlar, spor kursum Ege Üni'deydi, 680'den Mezarlıkbaşı, oradan da M1 yapıyordum ben de,

Bayram Kahya tarafında iki bebekli kavgadaydı yok sen kaykıl, yok sen kaykıl, en sonunda ne olduysa kafınlardan biri geleceği durağa mı geldi, ne olduysa, Yağhaneler'de indi çekti gitti

Bu daha daha normaldir,

Konu sahibi
304'te bir gün yolculukta gidiyorum, araç kalabalık, 2009 Conecto ama körükte yer bulmuş gidiyordum, tüneli geçtik son durak, hiç kimse de 3.Kapı düğmesine basmadı(evet ben dahil o günkü boşluğuma geldi normalde hep yaparım)şoför U döndü, perona sokuldu , bütün kapilar açıldı, bizim 3. Kapıda açılma yok, biz ne oldu diyoruz şoföre, şoför bize kapıyı gösteriyor, kapıda

İNECEĞİZ ZAMANDAN ÖNCE DURACAK BUTONUNA BASINIZ

Diyor, o gün bi sabır çektim ama dedim bu şoför haklı, sadece biraz kıldı, ama bir daha o şoföre binmem,

@Semih hocam burada yazdım

Sizin orda , peronlara gelince tüm kapılar açılmıyor mu ? Sadece tuşa basılan kapılar mı açılıyor ?
Burada ön kapı dahil olmak üzere , bomboş araç bile ( düğmelere basmıyoruz bile ) tüm kapılarını açıyor peronda . İlginç

Sizin orda , peronlara gelince tüm kapılar açılmıyor mu ? Sadece tuşa basılan kapılar mı açılıyor ?
Burada ön kapı dahil olmak üzere , bomboş araç bile ( düğmelere basmıyoruz bile ) tüm kapılarını açıyor peronda . İlginç
Tüm kapılar açılıyor normalde şoförün davranışı değişik bir durum

Geri
Üst Alt