Bu aralar bırakacağım gibi,Sen 72yi bıraktın mı
Bu aralar bırakacağım gibi,Sen 72yi bıraktın mı
ÜzdüBu aralar bırakacağım gibi,
Peki Turan'dan sonra Altınyol'dan çıktığında Halkapınar 2 yolunda çok trafik oluyor mu ?akşam saat 5 gibi genelde şerit düşürme uygulamasından altınyolda feci trafik oluşuyor,halkapınar aktarmaya otobüsler çok geç ulaşıyor
başlığı şimdi gördüm kusura bakma hocamPeki Turan'dan sonra Altınyol'dan çıktığında Halkapınar 2 yolunda çok trafik oluyor mu ?
680 , benim de olaylı hattımdı,2023 civarıyıl 2021 kışı,okul zamanı
sabah 7 gibi 680 e bindim,mezarlıkbaşından inip ptt den 42 ve türevleri,ordan da kemerden 367 yapcam plan bu
karaselviden depar servisine binmiştim eski evin orası zaten
o depar servisleri bile full çekiyor öyle bir yoğunluk var
önde zor bela koltuk buldum ama daha 5 durak gittik otobüs full çekti adım atacak yer yok,e haliyle inmek isteyen dolu koca bir koridor aşmak zorunda
neyse kilimcitepedeyiz,biri incek ama o dolulukta inmek zaten namümkün. adam da en arkadan kapıyı aç kapıyı aç diye bağırıyor,şoförün kulağına gitmiyor sanırım bu çırpınış
şoför basıyor kilimciden köstenceyi geçiyor,sonraki durakta inemeyen adam en arkadan en öne bir hışımla geldi,şoföre sövüyor da sövüyor işte bağırıyom duymuyon mu yapacağın işi falan filan yardırıyor
şoför de karşılık veriyor aynı minvalde
sen y**şaksın yok sen y**şaksın senin ana bacı falan adam alabildiğine sövüyor
ön kapıda sıkışan yolcular adamı aşağı bi ittirdi, şoför de kapıyı suratına kapadı bastı gitti
(680 de bu olaylar normal karşılanmaktadır)
Tüm kapılar açılıyor normalde şoförün davranışı değişik bir durumSizin orda , peronlara gelince tüm kapılar açılmıyor mu ? Sadece tuşa basılan kapılar mı açılıyor ?
Burada ön kapı dahil olmak üzere , bomboş araç bile ( düğmelere basmıyoruz bile ) tüm kapılarını açıyor peronda . İlginç
Heee tamam doğru doğru , kıl bir adamdan bahsedicem demişti öteki başlıkta . Unuttum bile , teşekkürlerTüm kapılar açılıyor normalde şoförün davranışı değişik bir durum
Öyleleri size gelseydi kıl olur muydunuz hocamTüm kapılar açılıyor normalde şoförün davranışı değişik bir durum
Eder tabiki ama ben son durak da olsa düğmeye basarımÖyleleri size gelseydi kıl olur muydunuz hocam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.