Dövmediler ama tehdit ettiler,şoför kadın camı açsaydı zaten vurdu kırdıya gideceği bilincindeydisizinkilerin dövmemiş olmamasına şaşırdım istanbulda benzerinin yaşamdığını duymuştum ama onda dövmüşlerdi
Ekli dosyayı görüntüle 70465
Dövmediler ama tehdit ettiler,şoför kadın camı açsaydı zaten vurdu kırdıya gideceği bilincindeydisizinkilerin dövmemiş olmamasına şaşırdım istanbulda benzerinin yaşamdığını duymuştum ama onda dövmüşlerdi
Ekli dosyayı görüntüle 70465
Size de bir iki tane Sultanbeyli’li ağır abi lazımDövmediler ama tehdit ettiler,şoför kadın camı açsaydı zaten vurdu kırdıya gideceği bilincindeydi
Bizde Kadifekaleli power var (izmirliler anlar sadece)Size de bir iki tane Sultanbeyli’li ağır abi lazım
Murtake kadar olamaz,253 gibi çok kullandığım araç geçiyor bir deKadifekale nezih bir yerdir![]()
aynısını 581 de İzmirspor durağında yaşadım,2018 yılındaSıcağı sıcağına yaşanmış olay:
Konak'a gitmek için 20'ye binecektim Bahçelievler'den. Santimle yetiştim,şoför kapıyı kapattı,ben kapıya vuruyorum o kapıyı açmamakta ısrarlı,şoförle yarıştım İzmirspor durağına dek,yine santimle yetiştim, bu kez daha da önüne sokuldum,herif beni tekerin altına alacaktı,sonra başka konak aracı var diye bekledim durakta,21 geliyor. Elimi böyle (affedersiniz ama) Nazi selamı verir gibi kaldirıyorum,bu allahın cezası şoför 2 ise sol şeritteydi,sağ şeride geçti,durmadı
Benim bu iki şoför tiplemesini de HİM'e şikayet etme hakkım var mı?onu da sorayım,iyi günler
hiç birisi tepecik devlet hastanesinin arka tarafı kadar olamazMurtake kadar olamaz,253 gibi çok kullandığım araç geçiyor bir de
Aynı olay,Aynı durak,7 yıl....aynısını 581 de İzmirspor durağında yaşadım,2018 yılında
üçyol hatları bu konuda çok sıkıntılı sanırsam
214te tabela açmayı unutan şoföre ne demeliBir keresinde Yeni Girneden Halkapınara gitmem gerekmişti 148 denk geldi bindim Soğukkuyu Trafik'e kadar her şey güzeldi daha sonra feci kıyamet bir trafik başladı 1 saatten fazla bir sürede Bayraklıya anca vardık şoförde parkur süresi aşırı arttığı için tabelayı kapatıp Halkapınara Altınyoldan gitmişti Anadolu Caddesinde inecek olmaması büyük şanstı
214 ü ciddi ciddi gören veya binen var mı?214te tabela açmayı unutan şoföre ne demeli
Var hocam214 ü ciddi ciddi gören veya binen var mı?
geçen cumartesi körüklü conecto ile gördüm hatta214 ü ciddi ciddi gören veya binen var mı?
aynısı 963 de yaşandı geçen gün kadının biri izsu durağında inecekti indirmedi taa hükümet konağında indirdi kadınıBugün yaşanan olaydır
Saat 16.30 civarı, tam sast hatırlamıyorum,
24-0xx kodlu bir Otokar idi,485 Semt Garajı-Konak hattında çalışıyordu,
Koruluk'ta bindim,Şirinyer Pazar Yeri'nde inecektim,Nato'da durduktan sonra Tuğsavul İlkokulunda düğmeye bastım, Şirinyer Pazar Yeri'ne geldik, şoför pas geçiyordu, yaya geçidine takılınca öne gidip "Bu durakta durmuyor mu?"diye sordum, dedi ki, "Ben ışığa baktım,yanmıyordu,basmadın" dedi
Homurdanarak indim, bakın arada yarım kilometre mesafe var, orayı da 8 dakikada gitmişsin, bir de görmedim diyorsun,o zaman sen miyopsun,araç sürme,
Bunu HİM'e iletirsem ihtar verilir de çok önemli değil şimdilik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.