Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, ilk defa yazıyorum. Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Dodurgada bir parselde bir hissem var. Maalesef hissedar sayısı çok. Ancak asıl konu şu: Son altı ayda sadece 1 metrekare yer satın almış hissedar var, webtapuda gördüm. Bu kişinin iyiniyetli olmadığını düşünüyorum, şufa yoluna gidip tedbir almak doğru olur mu? Yoksa bana ne deyip görmezden mi gelmeliyim?
Bu işi bilen insanların değerli yorumları için şimdiden teşekkürler.
Kötü niyetli tabi ki hemen müteahhit aşamasında ya komisyon almak için yada size 10 20 katına satmak için
Almış hemen dava dava açın

Arkadaslar, Çankaya Belediyesinden aldiğim bilgi, Mahkeme kararlarıyla(Danıştay ve Bölge İdare Mahkemelerinin) Plan notlarındaki kademeli emsali iptal ettiklerini, emsalin şuanda 0.50 olarak gözüktüğünü ögrendim. Üstüne basa basa tekrar tekrar sordum. Emsal 10.000 m2 üzerindeki yerlerde, 1.75 veya 2.00 olma durumu vardı. O halen devam ediyor diye bilgi aliyorum dedim.

Kesinlikle iptal edildi. Plan notlarindaki 2. ve 9. Maddeler diye soyledi. İsterseniz yazili dilekce ile basvurun resmi yazi ile size cevap verelim dediler.
Çankaya belediyesi alacaatlı da konutu olanların rayiç bedellerini 20 30 kat artırmış herkes itiraz dilekçesi veriyor artık bu ülkede mal mülk sahibi olmak güvenli değil yakında direkt mala mülke çökecekler

Çankaya belediyesi alacaatlı da konutu olanların rayiç bedellerini 20 30 kat artırmış herkes itiraz dilekçesi veriyor artık bu ülkede mal mülk sahibi olmak güvenli değil yakında direkt mala mülke çökecekler
Rayiç bedeli belirleyen belediye değil, bir kurul belirliyor. O kurulda da belediyenin sadece tek bir üyesi var.

Üsküdar için de aynı iddia ortaya atılmıştı, belediye yanıt vermişti.

Belediye o kurulun belirlediği rakamları uygulamak zorunda.

Herkese merhaba,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, ilk defa yazıyorum. Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Dodurgada bir parselde bir hissem var. Maalesef hissedar sayısı çok. Ancak asıl konu şu: Son altı ayda sadece 1 metrekare yer satın almış hissedar var, webtapuda gördüm. Bu kişinin iyiniyetli olmadığını düşünüyorum, şufa yoluna gidip tedbir almak doğru olur mu? Yoksa bana ne deyip görmezden mi gelmeliyim?
Bu işi bilen insanların değerli yorumları için şimdiden teşekkürler.
İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Şufa hakkınızı kullanın. Yarın öbür gün izale-i şuyu davası açarsa elinizdekileride kaybedersiniz.

Okumuşlukla okumamışlık arasında bi fark göremiyorum ben şuan günümüzde zeka ve paranın önemi vardır zekiysen o çoban herkesi güder zeki değilsen kendini güttürürsün demek o ki bu ülkede çobanda cumhurbaşkanı olabilir en iyi üniversiteden mezundan arasında bi fark göremiyorum okumuşlukla zeki planlı olmak ayrıdır tüm başarılı insanlar okumamış inlardır istisnalar var tabi
Çoban derken süleyman demirel’i kastettim. Kendisi inşaat mühendisiydi.

Geriye kalan yorumun içinde gülüp geçiyorum.

Geri
Üst Alt