25 sene mübalağa oldu üstadım zaten 2013de plan konuşulmaya başlandı ondan öncesi zaten yatırımlık ileriye dönük olarak alındıysa alınmıştır 2000de alacaatlının yaşamkent tarafı daha ortada yoktu adı bile yoktu
başladıToplantı saati belli mi arkadaşlar. İzleyelim
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
Yatırımcı kiraya vermek üzere Türkiye'de konut almaktan vazgeçerse ne olur?Müteahhitler talep düştüğü için daha az yeni konut üretir. Ancak talebin artmaya devam etmesi ve önceki yıllardaki %25 dayatması nedeniyle kiralar artmaya devam eder.Müteahhitler daha az inşaat yapacağı için arsalara olan talep de düşer ve belirli yerlerde arsa fiyatları artsa da genel olarak artışlar enflasyonun altında kalır.
bende öyle düşünüyorum ama hiç bir zaman beytepe ile yarışamıcak emsalleri fiyatlandırma şekilleri incek ve alacaatlının bi kısmına göre fiyat alabilirsiniz evet beytepe pahalı alanı güzel olmasada orası beytepe bilkente yakınŞu imar tamamlansin bı ondan sonra arz talep dengesi fiyatları şekillendirir. Bu gün Beytepe de 1.750 dolarlar konusuluyorsa bölgede lüks konut talebi varsa dodurganin durumu o yunde gidecektir. Ben dodurganin çok güzel ve planlı bir yaşam alanı olarak elit bir yapıya geçeceğini düşünüyorum. Hayırlısı neyse o olsun
Daire fiyatları dediğiniz gibi beytepede daha yüksek olur ama Dodurganın emsal avantajı var o yüzden arsa fiyatlarında beytepeye yaklaşır.bende öyle düşünüyorum ama hiç bir zaman beytepe ile yarışamıcak emsalleri fiyatlandırma şekilleri incek ve alacaatlının bi kısmına göre fiyat alabilirsiniz evet beytepe pahalı alanı güzel olmasada orası beytepe bilkente yakın
Haklisiniz. Ancak inovasyon gerçeğini de göz ardı etmemek gerek. Şehirler herzaman kendini yenileyip seviye yükseltiyor. Dolayısıyla yeni yapilacak yapı bir oncekinden daha yukarda olacak ki pazarlaması yapilabilsin.bende öyle düşünüyorum ama hiç bir zaman beytepe ile yarışamıcak emsalleri fiyatlandırma şekilleri incek ve alacaatlının bi kısmına göre fiyat alabilirsiniz evet beytepe pahalı alanı güzel olmasada orası beytepe bilkente yakın
Neden bugün böyle olduBugün görüşülecek maddeler arasında yok
Bende anlamadım dün kaldığı yerden devam etmesi lazım ama maddeler arasında yokNeden bugün böyle oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.