O
Osman_Tunç
Boşu boşuna bekleyip duruyoruz tek yapacakları şey mecliste itirazları reddetmek onu bile yapamıyorlarABB nin askıya çıkarttığı itirazlar noldu o görüşülmeyecekmiydi
Boşu boşuna bekleyip duruyoruz tek yapacakları şey mecliste itirazları reddetmek onu bile yapamıyorlarABB nin askıya çıkarttığı itirazlar noldu o görüşülmeyecekmiydi
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum. Plancinin serh koydurmus olmasi hukuki olarak tam olarak nasil bir riski beraberinde getiriyor? Serh kaydinda belirli bir TL tutar yer aliyor. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Planci o tutar kadar bir alacagi oldugunu mu iddia ediyor? Oyle ise o alacak odenerek serh kaldirilir mi? Her halukarda serhin gecerlilik suresinin 5 yil oldugunu biliyorum. Ayrica serhe itiraz ettigime dair bir ihtarnameyi noter araciligiyla hem serhi koyana gonderdim hem de tapuya kaydettirdim. Planci benden aldigi vekaletnameye dayanarak gayrimenkul satis vaadi sozlesmesi yapmis. Serhi de ona dayanarak koydurmus. Uzucu; adeta dolandiricilik gibi bir durum ama yapmis. Boyle bir durumla karsi karsiya olan veya konuyla ilgili olarak paylasacak bilgi veya tecrubesi olan varsa minnettar olurum.
Meblağ düşükse hizmet bedeli olabilirmi.yani pay olarak değilde hizmet bedeli istemiş olabilir.plancıyla görüşüp bizleride aydınlatırsın inşallahArkadaslar bir soru sormak istiyorum. Plancinin serh koydurmus olmasi hukuki olarak tam olarak nasil bir riski beraberinde getiriyor? Serh kaydinda belirli bir TL tutar yer aliyor. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Planci o tutar kadar bir alacagi oldugunu mu iddia ediyor? Oyle ise o alacak odenerek serh kaldirilir mi? Her halukarda serhin gecerlilik suresinin 5 yil oldugunu biliyorum. Ayrica serhe itiraz ettigime dair bir ihtarnameyi noter araciligiyla hem serhi koyana gonderdim hem de tapuya kaydettirdim. Planci benden aldigi vekaletnameye dayanarak gayrimenkul satis vaadi sozlesmesi yapmis. Serhi de ona dayanarak koydurmus. Uzucu; adeta dolandiricilik gibi bir durum ama yapmis. Boyle bir durumla karsi karsiya olan veya konuyla ilgili olarak paylasacak bilgi veya tecrubesi olan varsa minnettar olurum.
Tamamda planlamacı ne kadar isteyecek?
O zamanlar arsa fiyatı dönüm başı 300-400 bin tl iken planın uzayacağını düşünüp 1.250.000 tl ye anlaştık.Planın uzaması da kendi aç gözlüğü kademeli emsal yüzünden uzadı plan.
Sizin kaç metreye kaç TL şerh koymuşlarArkadaslar bir soru sormak istiyorum. Plancinin serh koydurmus olmasi hukuki olarak tam olarak nasil bir riski beraberinde getiriyor? Serh kaydinda belirli bir TL tutar yer aliyor. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Planci o tutar kadar bir alacagi oldugunu mu iddia ediyor? Oyle ise o alacak odenerek serh kaldirilir mi? Her halukarda serhin gecerlilik suresinin 5 yil oldugunu biliyorum. Ayrica serhe itiraz ettigime dair bir ihtarnameyi noter araciligiyla hem serhi koyana gonderdim hem de tapuya kaydettirdim. Planci benden aldigi vekaletnameye dayanarak gayrimenkul satis vaadi sozlesmesi yapmis. Serhi de ona dayanarak koydurmus. Uzucu; adeta dolandiricilik gibi bir durum ama yapmis. Boyle bir durumla karsi karsiya olan veya konuyla ilgili olarak paylasacak bilgi veya tecrubesi olan varsa minnettar olurum.
Tapunuzda şerh varsa hiç bişey yapamazssınız geçmiş olsunSizin kaç metreye kaç TL şerh koymuşlar
Bende şerh yoktur herhalde okuyamamışsınızTapunuzda şerh varsa hiç bişey yapamazssınız geçmiş olsun
siz sözleşmeyi kendi tapunuz üzerindemi yaptınız sözleşme yapıldında tapu sizdemiydi yoksa siz sözleşme yapandanmı üstünüze geçirdinizBende şerh yoktur herhalde okuyamamışsınız
Ozaman plancının sizdende alacağı varBenim arsamda da şerh yok ama anlayamadığım küçük bir kısmında satış vadi sözleşmesi vardır yazıyor
Başlar tabi canım herkes hayal dünyasında yüzüyor birşey bilmeden yazıyorlar işte hocamyaza inşaatlar baslar diyenler vardı. Ne oldu o iş? Gelişme var mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.