Bu kooperatif arsanın metrekaresini galiba 40.000 yapmış. Takdir ettim.Yeni kooperatif kurulmuşEkli dosyayı görüntüle 68737
Parseli kendileri kaçtan aldılar acaba?

Bu kooperatif arsanın metrekaresini galiba 40.000 yapmış. Takdir ettim.Yeni kooperatif kurulmuşEkli dosyayı görüntüle 68737
Konum neresi? Kabaca17 kişi
35'lik bulvar üstünde yola çevreyoluna yakın tarafta hocam. 100 m²'lik bir alım olmuş.Konum neresi? Kabaca
Ne 40 bini 60 bine geliyorBu kooperatif arsanın metrekaresini galiba 40.000 yapmış. Takdir ettim.
Parseli kendileri kaçtan aldılar acaba?
![]()
Ne 40 bini 60 bine geliyor
Şu anda dodurga treni biraz kaçtı gibi ama.35-40 binden hissesiz 2 emsal yer satan yok.
Ne yapmislar sizin parselde hay masallah. 3 kat artmis ilerde umarim bir sorun yasamazsinizMaddi gücüm olsaydı şufa açardım amacım kimsenin malını ucuzdan almak falan değil ama ben bu arsayı satın aldığım zaman parselde 5 hissedardık şuan 17 hissedar olmuşuz.
Ne yapmislar sizin parselde hay masallah. 3 kat artmis ilerde umarim bir sorun yasamazsiniz
Burada en şansli olan ilk alan bir kaç hissedardir. Sonrasi zar atmak olurBöyle parseller genelde köylünün parselidir, başta ortak sayısı azken düğün için bir parça, araba almak için bir parça şeklinde sata sata ortak sayısı artmıştır tabii.
Bizim ticari parselde başta iki kardeşin üzerineyken böyle böyle şimdi 17 hissedarız.
Genellikle miras yoluyla kalan hissedarlardır.tapu sahibi vefat ediyor.mahkeme kanalıyla hissedarlara bölünüyorBöyle parseller genelde köylünün parselidir, başta ortak sayısı azken düğün için bir parça, araba almak için bir parça şeklinde sata sata ortak sayısı artmıştır tabii.
Bizim ticari parselde başta iki kardeşin üzerineyken böyle böyle şimdi 17 hissedarız.
Evet öyle bir risk var malesef. Hissedar fazlalastikça bu risk biraz daha artiyor. O yüzden tanimadiginiz insanlari parselinize almamaya özen gösterin.Hisseli yerlerde ortaklığı bitirme davası açılabilir mi öylede bir risk konusu var galiba
Planlamacı mı açmış karşı taraf mı açmış acabaBen planlamacının bi kaç yere ortaklığı bitirme davası açtığını duydum aslı varmıdır bilemiyorum
Planlamacının adına arsamı varki,ortaklığı bitirme davası açsınBen planlamacının bi kaç yere ortaklığı bitirme davası açtığını duydum aslı varmıdır bilemiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.