O
Osman_Tunç
Daha itirazlar reddedilmedi Çankaya belediyesine sorun Çankaya belediyesinin sayfasında da dodurga ile ilgili karar geçmiyor
2 Mayıs'ta dodurga ile ilgili meclis toplantısı yapılmış olup,fakat kararlar aylık yayınlandığı için ancak Haziran ayında belediyenin sitesinde görebiliriz.Daha itirazlar reddedilmedi Çankaya belediyesine sorun Çankaya belediyesinin sayfasında da dodurga ile ilgili karar geçmiyor
Sarı sitede Dodurga ilanları dün 57 adetti bugün bir anda 47'ye düşmüş. favorilerime aldığım ilanlardan bu gün altısı ilanda değil yazıyor. Birilerinin bildiği, bizim bilmediğimiz bir şeyler var herhalde.
Herkesin kendi Fikri ama acil ihtiyacı yoksa dodurgadan bu saatten sonra 14 000 liraya arsa satanın ya aklından sorunu vardır yahut kolay para kazanıyordur.Bugün bana noterden tebligat geldi. 14.000 ₺'den satılmış.
İyide biz planda maviye boyamışlar suyun kenarı diye arsa aldık biksem yolun kenarından alırdık hiçmi yaptırımı yok planı öyle çizenler için dava edebilirmiyimYapılması zorunlu değil belediye isterse yapar
Malesef yasal yaptırım yokİyide biz planda maviye boyamışlar suyun kenarı diye arsa aldık biksem yolun kenarından alırdık hiçmi yaptırımı yok planı öyle çizenler için dava edebilirmiyim
Ada parsel nedirBugün bana noterden tebligat geldi. 14.000 ₺'den satılmış.
Ben TOKİ'den ev aldım orman manzarası diye fakat orman falan yoktur,kuru bir dağ var.yani hiç bir hak iddia edemiyoruz.etsek bile götürüsü getirisinden fazladırİyide biz planda maviye boyamışlar suyun kenarı diye arsa aldık biksem yolun kenarından alırdık hiçmi yaptırımı yok planı öyle çizenler için dava edebilirmiyim
Ciddi mi?Bugün bana noterden tebligat geldi. 14.000 ₺'den satılmış.
14.000 TL bana inandırıcı gelmedi noterden o kadar hissedara yazı gönderen insan notere masraf edeceğine metresini 20.000tl gösterir hiç yazı göndermesinede gerek kalmaz.allah aşkına inanan varmıdır.Ciddi mi?
Aralık'ta benim 1,20 emsal ticari parselde 15.000 den satış oldu.
Şu anda üstelik bütün konut parselleri en az 1,75 emsal olmuşken 14.000 liradan satmak akıl işi değildir.
Tahminim şufa hakkını kullanan olacaktır.
Herkesin kendi Fikri ama acil ihtiyacı yoksa dodurgadan bu saatten sonra 14 000 liraya arsa satanın ya aklından sorunu vardır yahut kolay para kazanıyordur.
19 ay sonra 14 binden satınca aklı başına gelir.Bugün bana noterden tebligat geldi. 14.000 ₺'den satılmış.
Ciddi mi?
Aralık'ta benim 1,20 emsal ticari parselde 15.000 den satış oldu.
Şu anda üstelik bütün konut parselleri en az 1,75 emsal olmuşken 14.000 liradan satmak akıl işi değildir.
Tahminim şufa hakkını kullanan olacaktır.
Kaç hissedar parseliniz?Bugün bana noterden tebligat geldi. 14.000 ₺'den satılmış.
17 kişiKaç hissedar parseliniz?
35lik bulvarda 9 hissedarlı bir yere 3 5 ay önce müsteri oldugumda 15bin istemislerdi. ilerisi için ucuz ama simdiki piyasaya göre uygun. Bu benim kendi fikrim. Herkesin fiyat algısı farklı olabilir.17 kişi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.