Ü
Ümit
Çankaya belediyesini aradığımda hala komisyon raporunu beklediklerini söyledilerÇankaya belediyesi kararı onaylamis, itirazlar reddedilmis, abb e gönderilecekMis, hayırlı olsun
Çankaya belediyesini aradığımda hala komisyon raporunu beklediklerini söyledilerÇankaya belediyesi kararı onaylamis, itirazlar reddedilmis, abb e gönderilecekMis, hayırlı olsun
Bilgiyi nerden edindinizÇankaya belediyesi kararı onaylamis, itirazlar reddedilmis, abb e gönderilecekMis, hayırlı olsun
Aradım Çankaya belediyesini gayri resmi soyledilerBilgiyi nerden edindiniz
Karar abbye yazılınca bidaha mı meclise çıkacak
Ozaman haziranda tekrar meclise çıkacak ben anlamadım hiç bişey nasıl iş
Bu forumda paylaşılmıştı sanırım yapay göl yapılmayacak diye doğrusumudur yapay göleti orda benim hissem var öyleyse satmayı düşünmek nantıklı olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.