Insaat firmasina suanki fiyatini da sordun mu?Mrb bir insaat firması ile görüştüm, plan onaylanırsa, metre kare fiyatı 1500 doları görür dedi. Bu mümkün mü
Insaat firmasina suanki fiyatini da sordun mu?Mrb bir insaat firması ile görüştüm, plan onaylanırsa, metre kare fiyatı 1500 doları görür dedi. Bu mümkün mü
Nasil asikar?Dediğiniz gibi 1500usd yi yani güncel kurla 50-55bin leri ne zaman görür bilemem. Ama 2 emsal yerlerin şu anki fiyatlarının 0,50 emsal fiyatları değerinde olduğu aşikar. Plan onaylandıktan sonra fiyatlar hızla artacaktır diye tahmin ediyorum.
Bende dodurga da kendi halinde yatırımcıyım. Önceki grubu takip ediyordum, yeni gruba yeni kaydoldum.Herkesin görüşü kendine değerlidir.Sen yatırımcı değilsin,şusun ,busun vb.söylemler ve karşlığında emlak vergisi dekontu ve tapu göstermek zorun da kalan RKK. Bu bilgiler kişisel bilgilere giriyor.2 gündür forumu tamamen okumaya çalışıyorum. Osman beyin 600 bin tl taksitli emlak vergisi ödediğini de öğrenmiş olduk. Allah daha çok versin bayağı arsan varmış.Tabii ben 3.000 km öteden belediyede çalışıyorum, her gün uçakla işe gelip gidiyom.
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 48101
Bu da 35 lik bulvar üstünde 29936/3 parseldeki arsamın tapusu.
Buyuksehirdeki politikacilar niye Cankayadaki politikacilarin cikardigi pruzleri cozmek istiyor?Büyükşehir komisyonun Çankaya'nın yazısında geçen bütün pürüzleri ortadan kaldıran bir çalışma yaptığına inanıyorum.
O pürüzlerin sebebi Çankaya değil, vurgun yaptığı planı büyükşehirden çıkarmış olan jeliboncu.Buyuksehirdeki politikacilar niye Cankayadaki politikacilarin cikardigi pruzleri cozmek istiyor?
Amacim puruzlerin kaynagini sorgulamak degil. Sorumu farkli sekilde sorayim:O pürüzlerin sebebi Çankaya değil, vurgun yaptığı planı büyükşehirden çıkarmış olan jeliboncu.
Çankaya işte o rezilliklerin tamamı temizlensin diye uğraşıyor.
Ben bu hisse hatalarının tamamını Ocak 2020’de yayınladım.
Ondan önce tapu milleti 9 ay “arıyoruz, tespit etmeye çalışıyoruz” diye oyalayıp durmuştu.
Belediyesi de, plancısı da, kooperatif başkanları da, hepsi bu hisse hatalarının düzeltilmesinin şart olduğunu bilmiyor mu?
Bal gibi biliyorlar.
Peki 4,5 senedir hiç çabalayan, bu 200 küsur hatalardan bir tanesinin bile düzeltilmesini sağlayan oldu mu?
Olmadı.
200 küsur hatanın hepsi de 4,5 yıl evvelki gibi aynı duruyor.
O tarihten bugüne arada 3 kere de plan çıktı, ya iptal oldu ya da geri çekildi.
Kooperatif başkanları her sene “bu sene tamam, bu sefer plan sağlam” teranesiyle milleti kandırmaya, aidatları cukkalamaya devam ettiler.
Saçma sapan planlar yapıp duvara toslayan belediye,
4,5 senedir tek bir hisse hatasını bile düzeltmeyen tapu dairesi,
milleti her sene yalanlarla oyalayan kooperatif başkanları, ...
Hala anlamadigim icin soruyorum. Kaynak veya mantik nedir burada? Gaipten sesler mi? Astroloji mi? Ruyanizda ak sakalli bir dede mi soyledi? Dayinizdan ilgili politikacilara rusvet verildigi bilgisini mi aldiniz? Kendinizi teselli etmeye mi calisiyorsunuz?Neyse ki az da olsa temiz insanlar da var ve Dodurga'da o sayede hakkımıza kavuşacağız.
Meraktan soruyorum. Yoksa yazdiginiz cumle muhtemelen dogru cunku vakit belirtmemissiniz. En gec 100 yil icinde muhtemelen herşey çözülmüş olur.Dodurga'da hayırlısıyla herşey çözülmüş olacak.
Dunyada politikacinin üçkağıtçı, vurguncu, avantacı olmadigi bir yer var mi?Maalesef bizde politikacı denince akla
Bu bilginin kaynagi nedir? Kaynak yoksa buradaki mantik nedir?Dodurga'da bu ay meclisten geçip askıya çıkacak planla işler çözülecek. Bu sene Dodurga'da şantiyeler dikilmeye başlanacak.
Evliya, Ankara'yı ihale ile mahalle mahalle satıyorBelören konusunda yenimahalle başkanı Fethi Yaşar hakkında eskiden beri neler yazdığımı okusaydınız, onun da jeliboncunun gizli ortağı olup ne vurgunlar yaptığını bilirdiniz.
Iflas etmiş bir adam, bulduğu ne varsa seçime harcıyor, bir sene sonra devasa borcu ödeyip bitiriyor. Belediye başkanı maaşına dokunmayıp verse bile 50-100 sene sürecek borç (!).
Diliyorsa bu lafıma karşı çıksın, sonra da ne miktar borçla iflas durumunda olduğunu resmi rakamlarla açıklasın. Sonra da o borcu bir yılda bitirmenin sırrını paylaşsın
Bu tiplerle kıyaslayınca Mansur Yavaş evliya sayılır.
Maalesef bizde politikacı denince akla derhal üçkağıtçı, vurguncu, avantacı tipler geliyor.
Neyse ki az da olsa temiz insanlar da var ve Dodurga'da o sayede hakkımıza kavuşacağız.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.