Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Çankaya İlçesi Dodurga Mahallesinde 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan
değişikliğine ilişkin Başkanlık yazısı.

Dediğiniz gibi 1500usd yi yani güncel kurla 50-55bin leri ne zaman görür bilemem. Ama 2 emsal yerlerin şu anki fiyatlarının 0,50 emsal fiyatları değerinde olduğu aşikar. Plan onaylandıktan sonra fiyatlar hızla artacaktır diye tahmin ediyorum.

Gökdemirler Dodurga projesi bizim bölge mi arkadaşlar. Bir proje reklamıyla karşılaştım.

IMG_20250111_083005.jpg

SAYIN Başkan Mansur Yavaş, 22 Ocak’ta gerçekleştireceği seri ilanla 89 taşınmaz satarak kendi rekorunu kıracak ve 3 Milyar 566 milyon 421 bin TL gelir elde edecek.

Alacaatlı mahallesi 4150/4

Alacaatlı mahallesindeki 63860/2

Alacaatlı mahallesi 44633/1

Gibi Gibi Gibi

Aynı mantık zaten burası daha iyi en benim olduğum bi grup vardı kimse bilgi vermiyor hep almak istiyordu hiçbir bilgi akışı yoktu 50 kişiden o yüzden çıktım burdaki arkadaşlar sağolsun bilgi olunca paylaşıyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.com Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.com 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.